Ultima oră
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării lui FCU Craiova: „Trebuie sa cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării lui FCU Craiova: „Trebuie sa cadă”
Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!” Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!”
Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie
Încă două nume mari au apărut pe lista de antrenori a celor de la Bayern Munchen Încă două nume mari au apărut pe lista de antrenori a celor de la Bayern Munchen

EXCLUSIV | 'U' Cluj are o şansă mare să ajungă în semifinalele Cupei. Daniel Stanciu: "Nu suntem favoriţi cu Viitorul Pandurii"

Cupa României Publicat de Andrei Ionascu pe 2 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/20034632/3/viitorul-pandurii-u-cluj-2.jpg

Universitatea Cluj are o şansă foarte bună să ajungă în semifinalele Cupei României, întrucât o va întâlni pe teren propriu pe Viitorul Pandurii Târgu Jiu, echipă pe care a învins-o acum două săptămâni în Liga a 2-a. Totuşi, Daniel Stanciu, director executiv la 'U' Cluj, a declarat că echipa lui nu este favorită în meciul de miercuri.

  • Partida Universitatea Cluj - Viitorul Pandurii Târgu Jiu este programată miercuri, 3 martie, de la ora 17:30, în direct pe Look Sport.

Pe 18 februarie, ‘U’ Cluj s-a impus la Târgu Jiu cu Viitorul Pandurii, scor 2-1, în etapa a 16-a din Liga a 2-a.

În clasament, cele două echipe sunt despărţite doar de un punct, cu un avantaj pentru ‘şepcile roşii’ (locul 6, respectiv locul 8).

"‘U’ Cluj nu e favorită. Un meci de Cupă este cu totul diferit, chiar dacă jucăm acasă. N-am fost favoriţi la meciul cu UTA şi am reuşit să câştigăm. Viitorul Pandurii e o echipă foarte bună. E adevărat că noi am reuşit 60-65 de minute foarte bune la Târgu Jiu, acum două săptămâni. Dar lucrurile sunt diferite în meciul de mâine. Presiunea e foarte mare pe Viitorul Pandurii, îşi doresc foarte mult să ajungă în semifinalele Cupei României.

Toate echipele de Liga a 2-a îşi doresc foarte mult să treacă mai departe în Cupă. Viitorul Pandurii a făcut investiţii, transferuri, au un lot numeros. Au venit la Cluj încă de duminică seară, sunt montaţi să meargă mai departe. Tratăm meciul la fel de serios. E clar că ne gândim la campionat, vrem să ajungem în play-off, dar nu vom aborda de o manieră mai relaxată meciul de mâine. Avem cel mai greu meci din faza asta. E cel mai echilibrat meci dintre cele patru", a spus Daniel Stanciu la emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/20034632/2/daniel-stanciu.png

mail-share icon Email
viewscnt

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele