Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

EXCLUSIV | U. Craiova, scoasă din lupta la titlu după eşecul cu FCSB: ”Aveam aşteptări mai mari după venirea lui Reghecampf”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 28 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20484505/1/u-craiova.jpg

CFR Cluj şi FCSB au rămas singure în lupta la titlu, în opinia lui George Florescu, după ce formaţia pregătită de Toni Petrea a învins Universitatea Craiova. În cadrul emisiunii Fotbal Look, fostul mijlocaş al naţionalei României a declarat că oltenii nu mai pot spera la primul loc la finalul play-off-ului, dată fiind distanţa faţă de ardeleni şi bucureşteni.

Florescu vede acum o luptă în doi, între CFR şi FCSB. ”În mare parte, da, a ieşit din lupta la titlu, deşi aveam aşteptări mult mai mari de la Universitatea Craiova, mai ales după venirea lui Reghecampf. Cred că pentru CFR era mai bună o victorie a Craiovei astăzi.

Îi ţinea pe cei de la FCSB mai în spate, pentru că oricum între Craiova şi CFR este deja o distanţă destul de mare”, a spus George Florescu, în platoul emisiunii Fotbal Look!

FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 3-2 (2-1), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XVII-a a campionatului naţionala Casa Pariurilor Liga 1, în care gazdele au condus cu 1-0 şi bucureştenii au marcat ultimul gol în minutul 90+1.

Golurile au fost înscrise de Andrei Ivan ’13 (penalti) şi Cîmpanu ‘56 pentru craioveni, respectiv Dumiter ’17, Şut ’39 şi Cordea ‘90+1 pentru FCSB.

În clasament, lider este CFR Cluj, cu 42 de puncte (16 jocuri). FCSB ocupă locul doi, cu 37 de puncte, FC Voluntari este pe 3, cu 29 de puncte, şi Universitatea Craiova se află pe poziţia a patra, cu 28 de puncte.

Luni sunt programate partidele Gaz Metan Mediaş – Farul Constanţa (ora 17.30) şi CFR Cluj – Academica Clinceni (ora 20.30).

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri