Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

EXCLUSIV | Un nume important din fotbalul românesc a dezvăluit că a fost împiedicat să antreneze Steaua. "Traian Băsescu l-a sunat pe ministrul de la Armată şi l-a luat la întrebări"

Emisiuni Publicat de Andrei Ionascu pe 10 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20174339/1/steaua-90.jpg

Antrenorul emerit Mircea Rădulescu (79 de ani) a fost invitatul lui Eduard Zelgin la emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+. Mircea Rădulescu a dezvăluit că a fost ofertat de Steaua, după perioada comunismului, dar ministrul Transporturilor de la acea vreme, Traian Băsescu, a blocat mutarea, pentru a-l menţine antrenor la Rapid.

De-a lungul unei cariere remarcabile, Mircea Rădulescu a antrenat la Sportul Studenţesc, Universitatea Craiova, Rapid, dar şi echipele naţionale ale României, Egiptului, Siriei şi Algeriei.

Ulterior, Mircea Rădulescu a fost directorul şcolii federale de antrenori din cadrul FRF.

"N-am fost la echipe militare, am fost la echipe studenţeşti (Sportul, Craiova) şi la o echipă de mare tradiţie (Rapid). Voiam să antrenez Steaua, sigur că da, dar s-a întâmplat următoarea chestiune. Eram la Rapid şi a venit un reprezentant mare de la Steaua, după ce au câştigat Cupa Campionilor, şi ne-am întâlnit într-o seară la Muzeul Satului. Intenţia era să mă convingă să plec de la Rapid la Steaua. Eu, curat la suflet şi sincer, am spus preşedintelui de la Rapid, Mircea Pascu. Preşedintele i-a spus ministrului Transporturilor de la acea vreme, Traian Băsescu. Traian Băsescu l-a sunat pe ministrul de la Armată şi l-a luat la întrebări. <Nu aţi găsit alt antrenor decât antrenorul Rapidului? Vreţi să-mi puneţi suporterii în cap?> Şi s-a oprit intenţia. Eu eram indecis. Dacă pe linie politică mergeau lucrurile, puteam să ajung. Nu puteam să nu-i anunţ pe cei de la Rapid de oferta primită, era o chestiune de obraz. Pleci aşa, trânteşti uşa, când ei te-au primit cu braţele deschise? În special cu suporterii Rapidului… am avut nişte momente de fericire, am fost scandat de întreg stadionul", a spus Mircea Rădulescu, la emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele