Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV | Un oficial anunţă furtună la Dinamo în vară: ”Va fi o remaniere a lotului”

Dinamo Publicat de Emanoil Ursache pe 5 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20100771/1/csm-poli-iasi-dinamo-5-1.jpg

Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, a anunţat în exclusivitate pentru Look Sport că lotul ”câinilor” va suferi modificări majore în perioada de transferuri din vară, deoarece fanii-acţionari din DDB nu îşi permit pe termen lung să achite anumite salarii.

Nicolae ne-a spus că viitoarele numeroase schimbări din vară vor fi cauzate şi de faptul că este greu de colaborat cu fotbalişti care sunt nemulţumiţi de faptul că nu sunt plătiţi.

”Va fi o remaniere a lotului mare în vară, pentru că sunt salarii pe care noi nu ni le putem permite pe o perioadă mai lungă de timp. Sunt foarte multe detalii pe care trebuie să le gestionăm bine din vară. Se vor face multe schimbări. E greu de lucrat cu jucători care nu sunt mulţumiţi de faptul că nu sunt plătiţi.”, a declarat Mario Nicolae, în exclusivitate, pentru Look Sport Live.

Cu gândul la evitarea retrogradării

Mario Nicolae şi-a exprimat cea mai sinceră îngrijorare legată de situaţia cu care se confruntă Dinamo. Managerul sportiv din Ştefan cel Mare a dezvăluit că, în momentul de faţă, el şi fanii-acţionari se tem mai tare de poziţia din clasament a echipei decât de partea formală de licenţiere, deoarece este inutilă obţinerea licenţei, câtă vreme echipa nu se salvează de la retrogradare.

Nicolae a recunoscut, de altfel, că echipa nu se află într-o situaţie prea bună, încercând să adune şi puncte pe lângă dosarul de licenţiere. Oficialul ”câinilor” a spus că simte o stare de spirit bună la echipă, însă aceasta trebuie să se vadă şi la meciuri.

”Ne îngrijorează mai mult partea sportivă acum, decât cea cu licenţa. Degeaba iei licenţa, dacă sportiv nu te salvezi de la retrogradare. Încercăm ca pe lângă dosarul de licenţiere, să adunăm şi cât mai multe puncte, să avem rezultate cât mai bune, pentru că e nevoie.

Nu suntem într-o situaţie prea bună. Vrem să reuşim să rămânem şi sezonul următor în Liga 1. E un entuziasm la echipă, dar să sperăm că o să se vadă la meciuri entuziasmul”, a declarat Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, pentru Look Sport Live.

După 28 de etape în Casa Liga 1 din sezonul regular, Dinamo se clasează doar pe locul 14, ultima poziţie care duce la barajul pentru rămânerea în primul eşalon. ”Câinii” au strâns 27 de puncte în 28 de meciuri, iar Hermannstadt (locul 15) şi-a câştigat meciul din etapa a 29-a, scor 4-1 cu FC Argeş, astfel că sibienii s-au apropiat la doar un punct de Dinamo. Pe ultimul loc este Poli Iaşi, cu 19 puncte în 28 de jocuri.

Dinamo o întâlneşte în deplasare pe CFR Cluj chiar astăzi (luni), de la 20:30. Meciul va fi transmis, în direct, de către Look Sport, şi redat în format live video de www.looksport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele