Ultima oră
Inter cu Ionuţ Radu rezervă a făcut show cu Benevento. Lukaku, omul meciului Inter cu Ionuţ Radu rezervă a făcut show cu Benevento. Lukaku, omul meciului
Edi Iordănescu şi-a dat acordul şi s-a întors în Casa Liga 1! Edi Iordănescu şi-a dat acordul şi s-a întors în Casa Liga 1!
Ultimele trei calificate în grupele Ligii Campionilor se decid pe canalele LOOK. Midtjylland - Slavia Praga, de la ora 22:00, pe LOOK PLUS. Echipele de start Ultimele trei calificate în grupele Ligii Campionilor se decid pe canalele LOOK. Midtjylland - Slavia Praga, de la ora 22:00, pe LOOK PLUS. Echipele de start
Anamaria Prodan un nume tot mai mare în impresariat. Cine este noul antrenor cu care a semnat Anamaria Prodan un nume tot mai mare în impresariat. Cine este noul antrenor cu care a semnat
Dan Petrescu, declaraţie în stilul caracteristic, înainte de meciul cu KuPS. ”Jucătorii noştri trebuie să facă un meci perfect şi chiar să se autodepăşească” Dan Petrescu, declaraţie în stilul caracteristic, înainte de meciul cu KuPS. ”Jucătorii noştri trebuie să facă un meci perfect şi chiar să se autodepăşească”
CFR Cluj, în faţa unei noi calificări în grupele Europa League. Ultima redută: KuPS CFR Cluj, în faţa unei noi calificări în grupele Europa League. Ultima redută: KuPS

EXCLUSIV | Unde a eşuat protocolul sanitar al fotbalului românesc? Gică Popescu a explicat de ce susţine modelul german

Viitorul Publicat de Daian Cutu pe 6 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19443203/1/pop.jpg

Viitorul a fost un model de bune practici în privinţa gestionării pandemiei de Coronavirus, deşi zona geografică în care activează nu este una de bun augur, fiind foarte multe cazuri raportate de când s-a deschis sezonul estival.

Gică Popescu a explicat că au avut discuţii cu jucătorii, care s-au conformat. Singurul caz, cel al lui Matei nu a afectat echipa, deoarece era accidentat şi nu avea contact cu lotul.

De asemenea, fostul mare jucător al naţionalei României a spus că ar dori să se aplice din sezonul viitor modelul german, în contextul în care cel realizat de români a eşuat. Popescu vrea că jucătorii şi persoanele din staff, care sunt depistate pozitive să fie plasate în izolare pentru tratament, iar competiţia să meargă mai departe, fără amânări.

”La noi e dificil, ne desfăşurăm activitatea pe litoral, unde este toată lumea. E foarte greu să le spui jucătorilor să nu iasă, am gestionat situaţia foarte bine, nu am avut niciun caz, cu excepţia lui Matei, care era accidentat, nu era în cadrul echipei. Situaţia a fost una foarte în regulă. Lucrurile se pot gestiona în regulă, dacă se respectă lucrurile.

De ce am acceptat un protocol făcut din afara sitemului şi nu unul pe model german? Lucrul acesta l-am spus şi public, nu este normal să nu se ţină cont de oamenii din fenomen, de cluburile care sunt implicate. Trebuia să luam foarte bine acest model german şi să îl implementăm la noi. Să se testeze în continuare, să găsim o formulă să ajutăm cluburile, iar dacă o persoană este infectată, trebuie separată de colectiv şi competiţia să se desfăşoare în continuare.

Protocolul a fost emis de MTS împreună cu Minsiterul Sănătăţii”, a declarat Popescu, la Fotbal Look.

mail-share icon Email
viewscnt

Viitorul

Ultimele articole Toate articolele