Ultima oră
JO 2020, Tir cu Arcul | JO 2020, Tir cu Arcul |
România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab! România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab!
EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!" EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!"
JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală
JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo
Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România" Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România"

EXCLUSIV | Unul dintre cei mai doriţi jucători din Casa Liga 1 e aproape să semneze: "Sunt în discuţii avansate!"

Liga I Publicat pe 15 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20246462/1/alexandru-albu.jpg


Alexandru Albu (27 de ani) e unul dintre cei mai doriţi jucători din Casa Liga 1. Mijlocaşul defensiv, care aparţine de Concordia Chiajna, a dezvăluit că are foarte multe oferte, dar şi că în câteva zile va finaliza negocierile pentru transfer.
 
Chemat de Mirel Rădoi la echipa naţională în vârful carierei, Albu mai are două săptămâni din contractul de împrumut de la Chiajna la UTA Arad, dar planul său este să plece de la echipa din Ilfov. Concordia cere 400.000 de euro, atât cât e valoarea clauzei de reziliere, iar negocierile sunt avansate:
 
"Sunt jucătorul celor de la UTA până pe 30 iunie. Sunt discuţii cu mai multe cluburi. Şi din play-off, şi din play-out, şi dintre cele promovate. Trebuie să discute cu cei de la Chiajna, dar eu sper ca mâine sau poimâine să rezolv. Încep pregătirile şi vreau să fac pregătirea cu echipa, nu separat. Nu ştiu dacă mai sunt discuţii cu UTA, ştiu că a fost activată acea clauză de 400.000 de euro. Nu ştiu dacă s-a ajuns la un acord, dar sunt conştient că e o sumă mare. Chiar şi aseară mi-a spus cineva că are pentru mine două echipe din Rusia şi Polonia. Am discuţii avansate, dar nu pot spune numele echipei, pentru că nu e corect. Sper să rezolv poimâine", a declarat Albu, marţi dimineaţă, la Look Sport LIVE.
 
Vara trecută, Albu a fost foarte aproape de un transfer la FCSB, dar Gigi Becali nu a dorit să plătească 250.000 de euro, atât cât era preţul cerut de conducătorii celor de la Concordia Chiajna. În cele din urmă, mijlocaşul a fost împrumutat la UTA, iar interesul FCSB-ului nu mai e unul de actualitate: "Nu am discutat cu FCSB, a discutat clubul Chiajna şi nu s-au înţeles. Aş fi vrut să ajung la FCSB, ştiu că puteam face. Mă duceam să joc, sunt tânăr şi ştiu că pot să mă afirm. Sunt sigur că jucam, nu aveam nicio problemă", a mai spus Albu.
 
Cotat la 750.000 de euro, Albu a jucat 37 de meciuri pentru UTA Arad în ultimul sezon, reuşind să marcheze două goluri.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele