Ultima oră
Luis Alberto şi-a prelungit contractul cu Lazio până în 2025
Luis Alberto şi-a prelungit contractul cu Lazio până în 2025
Concurent cu nume pentru Nemec? Dinamo, interesată de golgheterul dorit şi de Becali la FCSB Concurent cu nume pentru Nemec? Dinamo, interesată de golgheterul dorit şi de Becali la FCSB
Iftime era gata să-l ajute pe Becali, dar telefonul nu a sunat. Jucătorii pe care i-ar fi trimis la FCSB: "I-aş fi dat! Se întăreau şi ei" Iftime era gata să-l ajute pe Becali, dar telefonul nu a sunat. Jucătorii pe care i-ar fi trimis la FCSB: "I-aş fi dat! Se întăreau şi ei"
EXCLUSIV | Anamaria Prodan vrea marea schimbare în Casa Liga 1! Cerere publică pentru FRF şi LPF: "Până nu o să avem, o să ne certăm. Am termina tot circul!" EXCLUSIV | Anamaria Prodan vrea marea schimbare în Casa Liga 1! Cerere publică pentru FRF şi LPF: "Până nu o să avem, o să ne certăm. Am termina tot circul!"
Dinamo continuă transferurile. Anunţ de la preşedintele executiv: "Mai vin trei jucători străini!" Dinamo continuă transferurile. Anunţ de la preşedintele executiv: "Mai vin trei jucători străini!"
Şumudică, în centrul unei tentative de mituire: "Mi-au oferit 50.000 de euro. Cum să-mi asum responsabilitatea asta?" Şumudică, în centrul unei tentative de mituire: "Mi-au oferit 50.000 de euro. Cum să-mi asum responsabilitatea asta?"

EXCLUSIV | Urmările înfrângerii din UFC pentru Diana Belbiţă: "Nu pot să dorm!" Accidentarea suferită de Prinţesa Războinică

UFC Publicat pe 21 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/19427655/1/belbita1.jpg

Diana Belbiţă a vorbit la LOOK SPORT LIVE despre meciul cu Liana Jojua, pierdut în prima rundă, după ce adversara a fost la un pas să-i rupă mâna.

  • Toate galele UFC din 2020 se văd în direct pe Look Sport 3 Motors & Fights

Belbiţă spune că accidentarea suferită nu e atât de gravă pe cât a părut iniţial, dar că aşteaptă să facă mai multe teste.

"Nu e ruptă mâna, dar e posibil să fie o fisură de os sau o ruptură musculară. Nu e însă nimic grav, voi face un RMN zilele acestea şi voi vedea ce se întâmplă.

Nu pot să dorm deocamdată, dorm doar câte două, trei ore pe noapte [...]

La antrenament şi în meci nu simţi durerea, începi să o simţi abia a doua zi. Probabil e datorită adrenalinei, eu nu am simţit nici când mi s-a rupt nasul", a declarat Diana Belbiţă la Look Sport LIVE.

Diana Belbiţă a revenit în ringul UFC cu ocazia galei Fight Night de la Abu Dhabi, însă din păcate Prinţesa Războinică a rezistat doar jumătate de rundă în faţa Lianei Jojua.

Sportiva din Georgia s-a impus după ce a submis-o pe Belbiţă prin armbar. Sportiva românia s-a luptat pentru a scăpa din priza adversarei, însă în cele din urmă a fost nevoită să se declare învinsă, iar arbitrul a oprit lupta după 2 minute şi 43 de secunde.

Pentru Belbiţă aceasta a fost a doua înfrângere suferită în circuitul UFC, în tot atâtea partide.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UFC

Ultimele articole Toate articolele