Ultima oră
Joan Laporta şi-a anunţat candidatura la preşedinţia clubului FC Barcelona Joan Laporta şi-a anunţat candidatura la preşedinţia clubului FC Barcelona
Şumudică a comentat ultimul scandal în care este implicat. ”Am văzut că mulţi jurnalişti sunt de partea mea şi nu pot decât să le mulţumesc. Nu-i blamez nici pe cei care dau în mine” Şumudică a comentat ultimul scandal în care este implicat. ”Am văzut că mulţi jurnalişti sunt de partea mea şi nu pot decât să le mulţumesc. Nu-i blamez nici pe cei care dau în mine”
Primul mesaj al lui Petrescu după plecarea de la Cluj: "Nu mi-am dat demisia şi nu am fost demis". Ce va face în perioada următoare Primul mesaj al lui Petrescu după plecarea de la Cluj: "Nu mi-am dat demisia şi nu am fost demis". Ce va face în perioada următoare
Concurenţă pentru Cortacero. Dinamo se bate cu două cluburi din Spania pentru antrenorul cu care are un acord de principiu Concurenţă pentru Cortacero. Dinamo se bate cu două cluburi din Spania pentru antrenorul cu care are un acord de principiu
Mesajul de adio postat de cei de la CFR Cluj pentru Dan Petrescu. ”Dorim să îi mulţumim pentru toate perfomanţele realizate împreună în aceşti trei ani” Mesajul de adio postat de cei de la CFR Cluj pentru Dan Petrescu. ”Dorim să îi mulţumim pentru toate perfomanţele realizate împreună în aceşti trei ani”
Probleme mari pentru Edinson Cavani. Este anchetat de federaţia engleză pentru rasism Probleme mari pentru Edinson Cavani. Este anchetat de federaţia engleză pentru rasism

EXCLUSIV | Următorul mare transfer al CFR-ului, indicat de conducere: "Are şi vârstă, şi cotă!"

Liga I Publicat pe 23 oct 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19561467/2/gd.jpg


Trimis de Dan Petrescu în atacul CFR-ului alături de Rondon, Gabriel Debeljuh (24 de ani) a făcut un meci bun şi a contribuit din plin la victoria CFR-ului, 2-0 cu ŢSKA Sofia la debutul în grupele UEL 2020/2021, iar prestaţia sa l-a mulţumit pe Marius Bilaşco, cel care crede că vârful croat poate prinde un transfer în străinătate.
 
"Debeljuh e un transfer bun, chiar dacă nu a fost o sumă mare. A confirmat, văd în el un atacant care poate să plece pe o sumă foarte frumoasă. Dacă va continua evoluţiile de până acum, are toate şansele să plece într-un campionat puternic. Are şi vârstă, are şi cotă!", a declarat Bilaşco, joi seară, la Fotbal Look.

 
Adus cu doar 250.000 de euro de la Hermansntadt, Debeljuh s-a adaptat rapid cerinţelor lui Dan Petrescu şi, după ce a înscris cu Dinamo Zagreb şi KuPS, a obţinut şi un penalty la Sofia. În minutul 71, după o pasă a lui Susic, Debeljuh a ştiut cum să gestioneze duelul corp la corp cu Youga şi i-a oferit lui Ciprian Deac şansa golului de 2-0, una pe care liderul din Gruia nu a ratat-o.
 
În condiţiile în care Omrani e din ce în ce mai puţin prezent şi Mario Rondon a împlinit deja 34 de ani, Debeljuh reprezintă, deja, prezentul, dar şi viitorul pentru CFR. Cotat la 700.000 de euro, are patru goluri în nouă meciuri jucate sub comanda lui SuperDan.

FOTO: Sport Pictures
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele