Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

EXCLUSIV | UTA Arad nu renunţă! Va ataca decizia FRF în stare urgenţă la TAS: ”Nu ştiu dacă undeva în Europa s-a mai întâmplat aşa ceva”

Liga II Publicat pe 24 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19370696/1/uta-arad.jpg

Claudiu Drăgan, directorul de competiţii de la UTA Arad, a anunţat că echipa lui nu a dat înapoi şi este gata să meargă până la capăt la TAS, astfel încât să găsească dreptatea. Arădenii sunt nemulţumiţi de modul în care s-a făcut strategia la Liga 2, de către FRF, prin înjumătăţirea punctelor acumulate pe durata campionatului.

Federaţia a hotărât ca sezonul să se termine cu play-off între primele şase clasate, dar UTA este nemulţumită că nu va porni cu 50 de puncte în acest mini-turneu, ci cu 25. ”UTA e principala dezavantajată şi e singura dezavantajată. Nu ştiu dacă undeva în Europa s-a mai întâmplat aşa ceva. Să fie aşa ceva. Decizia a fost luată, cum am mai spus, dar vom contesta această decizie la TAS. Antrenorul nostru va face pregătirea cu jucătorii, însă noi cu siguranţă vom merge la TAS. Se poate merge pe judecată de urgenţă. Această situaţie este foarte dificilă. În momentul în care mergi în faţa jucătorilor şi le spui: ’Vedeţi că nu mai avem 50 de puncte, mergem de la 25..’.

O schimbare a regulamentului la care nimeni nu se aştepta. Dar nu avem ce face, mergem înainte. Suntem cea mai bună echipă din campionat. Tot planul nostru a fost foarte bine gândit. Fiecare meci a fost gândit într-o anumită strategie, să luăm punctele”, a declarat Claudiu Drăgan în cadrul emisiunii Fotbal Look, de la Look Plus. Liga 2 a fost suspendată definitiv în acest sezon, doar de la locurile 7 în jos.

Primele şase echipe din ierarhie vor juca într-o singură manşă, pentru desemnarea celor care merg în Liga 1 şi cea care se califică la barajul pentru accederea în primul eşalon. Fiecare formaţie va juca cinci meciuri. Primele trei din clasament (UTA Arad, CS Mioveni şi Turris Turnu Măgurele) vor evolua trei partide acasă şi două în deplasare, iar următoarele trei (FC Argeş, Rapid şi Petrolul) două pe teren propriu şi trei în deplasare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele