Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

EXCLUSIV | UTA e lider în play-out, dar nu are licenţă de cupe europene! Bogdan Apostu: "E o greşeală impardonabilă"

UTA Arad Publicat de Andrei Ionascu pe 21 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20129496/2/bs5a9392.jpg

UTA Arad este lider în play-out-ul Ligii 1, după victoria cu Dinamo, scor 1-0, în etapa a doua. Arădenii are patru meciuri consecutive fără gol primit, dintre care trei au fost victorii. La emisiunea ‘Look Sport LIVE’ de la Look Sport+, agentul FIFA Bogdan Apostu a declarat că a fost o greşeală enormă din partea conducerii clubului UTA să nu obţină licenţa pentru cupele europene.

În ‘Groapă’, David Miculescu (19 ani) a înscris pentru UTA în minutul 34, cu o lovitură de cap.

Deian Sorescu a obţinut un penalty, dar tot el l-a ratat, în minutul 36. La final, raportul şuturilor pe poartă a fost 8-4 pentru Dinamo.

Dacă va câştiga play-out-ul, UTA va juca un play-off pentru Conference League, deşi nu are drept de participare.

"La UTA este şi un proiect de-al meu. Atunci când ne-am implicat, împreună cu Laszlo Balint, echipa era pe locul 13 în liga secundă. Acum a devenit o echipă bună de Liga 1, care în ultimele patru meciuri n-a primit gol. Spune multe despre organizarea defensivă creată de Laszlo Balint. Din păcate, nu s-a aplicat pentru licenţa de Europa la Arad şi asta e o problemă. Faptul că am o afinitate pentru UTA nu mă opreşte să fiu imparţial, aşa e normal. Cred că e o greşeală impardonabilă a celor de acolo. E clar că şi dânşii regretă acum. Dar au externalizat acest serviciu către o altă companie care se ocupă cu licenţierea. Şi Clinceni a făcut aceeaşi greşeală, cu atât mai grav cu cât ei sunt în play-off.

N-ai cum să spui ca antrenor sau sa jucător că nu-ţi doreşti să joci în Europa. Dacă aud pe cineva că spune asta, îi rupt contractul în secunda 1. N-ai cum să spui aşa ceva! Dar sunt chestiuni de management care nu privesc antrenorii şi jucătorii, ci staff-ul administrativ. E regretabil pentru un club de talia UTA că n-au obţinut licenţa. E un club care îndeplineşte toate condiţiile necesare pentru a evolua în Europa. Mă refer în primul rând la infrastructură, e un stadion care poate găzdui meciuri europene. Nu mai pot aplica acum pentru această licenţă. Dacă Dinamo a putut să obţină licenţa, cu toate greutăţile, e clar că şi UTA ar fi putut să o facă", a spus Bogdan Apostu, agent FIFA, la emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+.

Clasamentul Ligii 1, play-out

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20129496/1/clasament-dinamo-uta.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele