Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

EXCLUSIV | UTA rămâne departe de play-off. Sabău: "Îţi trebuie mai multă calitate să joci în play-off"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 22 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20001780/5/1dx2675.jpg

UTA şi FC Botoşani au remizat, scor 0-0, la Arad, în etapa a 24-a din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport. A fost un meci de luptă, fără multe ocazii de gol. UTA are trei egaluri consecutive şi s-a îndepărtat de zona play-off-ului. La emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport, Ioan Ovidiu Sabău a declarat că UTA nu are calitatea necesară pentru a juca în play-off.

Raportul şuturilor pe poartă a fost 3-2 pentru UTA. Oaspeţii ar fi trebuit să primească un penalty în minutul 31, pentru un henţ în careu al lui Antal.

Spre finalul primei reprize, UTA a avut două ocazii mari de gol, dar Erico şi Hora n-au reuşit să-l învingă pe Hankic.

În repriza a doua, FC Botoşani a avut cea mai mare oportunitate de a înscrie. Keyta a sprintat către o minge în adâncime şi a rămas singur cu portarul, dar Balauru a ieşit inspirat şi a blocat mingea.

UTA Arad e pe locul 8 în clasament, la cinci puncte de ultimul loc de play-off.

"Jucătorii trebuie să ia acţiuni pe cont propriu, mai ales în atac, nu poţi doar prin combinaţii. În ultimele zece minute, erau mulţumiţi cei de la UTA să nu piardă. E o echipă bună, organizată, dar îţi trebuie ceva în plus ca să joci în play-off. Îţi trebuie mai multă calitate", a spus Ioan Ovidiu Sabău la emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20001780/4/sabau.png

"Botoşani e o echipă foarte bună, cred că merita să câştige azi. Are jucători care pot dezechilibra, care iau mingea unu contra unu. Dar Balint mizează foarte mult pe organizare la UTA, nu-şi doreşte să rişte. Nu cred că şi-au dorit mai mult de un rezultat de egalitate. Poate că e un rezultat bun pentru ei, având în vedere că au întâlnit o echipă superioară, Botoşani", a spus Marius Bilaşco.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20001780/7/mb.png

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20001780/6/clasament-botosani.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele