Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

EXCLUSIV | Vasile Miriuţă a anticipat demiterea lui Dan Petrescu! "Un antrenor foarte bun care a greşit. S-a dus la o echipă modestă din Turcia"

Alte campionate externe Publicat de Andrei Ionascu pe 23 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20005232/6/danp1.jpg

Dan Petrescu şi-a reziliat contractul cu echipa turcă Kayserispor, fiind invocate motive personale ale antrenorului. Pe 10 ianuarie, Dan Petrescu a semnat un contract valabil un an şi jumătate cu Kayserispor, cu posibilitate de prelungire pe încă un sezon. La Look Sport+, Vasile Miriuţă a declarat că Petrescu a luat decizia greşită de a merge la Kayserispor, o echipă care are ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

Marius Bilaşco, director sportiv la CFR Cluj, s-a declarat surprins de acest anunţ, considerând că Dan Petrescu trebuia să primească mai mult credit în Turcia.

Cu Dan Petrescu, Kayserispor a înregistrat două victorii, trei remize şi trei înfrângeri în Superliga Turciei. După 25 de etape, Kayserispor ocupă locul 16 în clasament, cu 25 de puncte, la egalitate cu Erzurumspor, echipa de pe locul 17.

Kayserispor are patru meciuri consecutive fără victorie (trei egaluri şi o înfrângere) şi are un singur punct în plus faţă de Başakşehir, echipa aflată pe primul loc retrogradabil, 18.

Recent, purtătorul de cuvânt al clubului Kayserispor, Mustafa Tokgoz, a declarat după meciul pierdut cu Sivasspor, scor 2-0: "Nu am văzut niciun fotbal pe teren. Nu am reuşit să rezolvăm problema legată de atac. În timpul jocului am avut doar teamă. Vom avea o discuţie detaliată cu antrenorul nostru şi ne vom apleca asupra tuturor problemelor".

"Când am văzut declaraţia ofiţerului de presă, acum vreo două zile, când l-a criticat pe Petrescu... că echipa nu joacă nimic, că ne e frică să jucăm, nu avem ocazii... puteam să fac pariu cu oricine, chiar am vorbit cu fiul meu: <Fii atent că îl dă pe Petrescu afară>. Acum s-a confirmat.

Petrescu e un nume, un antrenor foarte bun, poate în primii trei antrenori români la ora actuală. Odată ce ai câştigat trei campionate cu CFR Cluj şi ai mai câştigat un titlu (n.a. - cu Unirea Urziceni), nu te duci la o echipă care se bate la retrogradare în Turcia. Stai frumos în Dubai, la plaja, vreo două luni, cu familia, îţi încarci bateriile şi iei o echipă de top. S-a dus la o echipă vai de mama lor!

E foarte greu să mai prinzi o echipă de top acum. Odată ce ajungi la un nivel şi te dă afară după o lună de zile, e greu să mai prinzi o echipă de top. Părerea mea e că a greşit, eu n-aş fi făcut niciodată mutarea asta. A vrut să antreneze... e păcat! Chiar îmi pare rău pentru el. Un antrenor care a dus CFR în Europa League, apoi te duci la o echipă modestă din Turcia", a spus Vasile Miriuţă la Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20005232/3/vm.png

"Sunt surprins, nu mă aşteptam. Orice echipă îşi pune antrenor pentru cel puţin şase luni, au obiectiv salvarea de la retrogradare. Nu îl schimbi imediat! E surprinzător", a spus Marius Bilaşco.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20005232/5/mb.png

La Kayserispor joacă Denis Alibec, Cristi Săpunaru şi Silviu Lung Jr. Meciurile importante din campionatul Turciei pot fi văzute pe Look Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri