Ultima oră
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

EXCLUSIV | Vasile Miriuţă ar refuza o eventuală propunere de la Dinamo. Antrenorul, extrem de sincer: ”Doamne fereşte!”

Dinamo Publicat pe 29 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19634088/1/rps3752.jpg

Vasile Miriuţă, liber de contract în acest moment, ar refuza sub orice formă să meargă acum la Dinamo, dat fiind faptul că echipa se află într-o situaţie extrem de gravă. Deşi este un susţinător al ”câinilor”, antrenorul nu ar merge în ”Ştefan cel Mare” şi îl compătimeşte pe Cosmin Contra.

În ceea ce-l priveşte pe ”Guriţă”, Vasile Miriuţă a spus la Fotbal Look de pe Look Sport + că e posibil ca el să fie minţit de o anumită persoană pe care o cunoştea de ceva timp, de când a fost la Getafe.

Ferească Dumnezeu! Cum să merg acolo? Contra nu a luat un ban, cine să meargă? E inadmisibil ce se întâmplă acolo. Nu există aşa ceva. Nu vreau să intru în detalii... nu poate să vină cineva să te umilească în halul acesta. Sunt amatori. Ce să înţelegi? Contra probabil că a avut încredere în cineva de acolo, dar uite că nu se întâmplă nimic.

Nu e o vitaminizare la Dinamo. Sunt şi alte cluburi din Liga 1 în această situaţie, dar nu iese nimeni să spună ce se întâmplă. Se complac în această situaţie. Poate dacă joacă la loto să câştige spaniolii şi să bage, aşa poate să se redreseze echipa cu ei”, a declarat Vasile Miriuţă la Fotbal Look, de pe Look Sport +.

Cosmin Contra s-ar afla pe lista celor de la Al Ittihad

Cosmin Contra (44 de ani) e aşteptat să-şi rezilieze la începutul săptămânii viitoare contractul cu Dinamo, iar destinaţia sa pare a fi Arabia Saudită, acolo unde Al Ittihad, echipa antrenată în două rânduri de Victor Piţurcă, îl aşteaptă cu o reţetă financiară foarte, foarte bună.

Potrivit Antena Sport, saudiţii i-au pregătit lui Cosmin Contra un salariu de 1,5 milioane de euro anual, adică de patru ori mai mult decât i-a promis Pablo Cortacero în momentul în care a semnat cu Dinamo. Bani care au rămas la statutul de promisiune, pentru că fostul fundaş dreapta nu a primit niciun ban de aproape 100 de zile!

Şeicii lui Al Ittihad vor o schimbare la echipă, după ce Fabio Carille, actualul antrenor, a obţinut doar şase puncte în primele cinci etape şi se află, deja, la şapte puncte în spatele liderului Al Hilal, formaţia lui Răzvan Lucescu. Iar lista de posibili înlocuitori îi cuprinde pe marele Michael Laudrup şi Cosmin Contra, antrenor care se bucură de o imagine bună în Arabia Saudită, mai ales după ce a antrenat Getafe, în Primera Division, şi naţionala de seniori a României.

 

 

 

  

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele