Ultima oră
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua

EXCLUSIV ǀ Vasile Miriuţă continuă războiul mediatic cu FCSB. Pune la îndoială corectitudinea vicecampioanei, după amânarea meciului cu Farul: ”Hai să fim serioşi! Medicul poate spune orice”

FCSB Publicat pe 24 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20441535/1/miriuta-fb.png

Faptul că FCSB a cerut amânarea meciului cu Farul şi a şi primit acceptul Ligii Profesioniste de Fotbal, naşte în continuare reacţii în lumea fotbalului. Vasile Miriuţă, prezent fiind în platoul emisiunii Fotbal Look, de pe Look Sport+, a declarat că nu e corectă decizia luată de LPF, pentru că regulamentul spune altceva.

Miriuţă crede că în decizia forului nu trebuia să conteze şi accidentaţii pe care FCSB îi are, iar în calcul să fie luaţi doar jucătorii infectaţi cu COVID-19. În ceea ce priveşte accidentările, Miriuţă ar putea crede că FCSB a premeditat totul, tocmai pentru a nu avea numărul necesar de jucători în lot, pentru a putea cere reprogramarea.

Părerea mea e că nu e corect ce s-a întâmplat. Trebuia să se joace sau să se dea 3-0. Lumea o să zică iar că a venit Miriuţă şi ţine cu CFR. Iar ies MM Stoica şi Iordănescu să mă atace, dar eu vorbesc de corectitudine. Nu ştiu eu regulamentul!? Ţine de COVID ce se întâmplă la FCSB, nu de accidentări! Crezi că dacă era Clinceni se amâna meciul? Pun şi eu o întrebare.

Am văzut declaraţia lui Gică Popescu, are dreptate. Cu accidentaţii, pot să verific că oamenii respectivi sunt accidentaţi? Hai să fim serioşi! Medicul e omul echipei şi poate spune orice”, a declarat Vasile Miriuţă în emisiunea Fotbal Look, pe Look Sport+.

FCSB are focare de COVID în lotul de jucători şi la academie, iar în acest moment doar 11 jucător sunt valizi, dintre care doi portari. Astfel, partida a fost amânată.

Liga Profesionistă de Fotbal a acceptat cererea trimisă de FCSB, astfel că partida cu Farul va avea loc la o dată ulterioară.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele