Ultima oră
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Număr uriaş de spectatori! Franţa - Germania, de la ora 22:00 LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Număr uriaş de spectatori! Franţa - Germania, de la ora 22:00
Istvan Fulop şi-a prelungit contractul cu Sepsi! Istvan Fulop şi-a prelungit contractul cu Sepsi!
Cum a comentat Ludovic Orban prezenţa în lojă la meciul de la EURO Cum a comentat Ludovic Orban prezenţa în lojă la meciul de la EURO
FCSB şi-a luat gândul de la Bogdan Stancu, care vrea să rămână în Turcia. Gigi Becali: "Nu a mai dat niciun semn de viaţă" FCSB şi-a luat gândul de la Bogdan Stancu, care vrea să rămână în Turcia. Gigi Becali: "Nu a mai dat niciun semn de viaţă"
VIDEO | Voleibalista care în timpul liber are un hobby inedit. ”Am vrut să împărtăşesc acest talent, să nu îl ţin doar pentru mine” VIDEO | Voleibalista care în timpul liber are un hobby inedit. ”Am vrut să împărtăşesc acest talent, să nu îl ţin doar pentru mine”
Cât cere Becali pe Tănase acum, după ce a refuzat 5 milioane de euro de la Anderlecht Cât cere Becali pe Tănase acum, după ce a refuzat 5 milioane de euro de la Anderlecht

EXCLUSIV | Vasile Miriuţă spune lucrurilor pe nume: ”FCSB nu a luat jucători de valoare. Şeful de acolo taie şi spânzură, iar antrenorul Toni Petrea, săracul, ce să facă? Execută!”

FCSB Publicat pe 18 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20124238/1/miriuta-1.jpg

FCSB are o scădere de formă în ultimele etape din Casa Liga 1, lucru remarcat de Vasile Miriuţă la Fotbal Look! Antrenorul a evidenţiat mai multe aspecte pentru care echipa care a terminat pe primul loc sezonul regulat nu se regăseşte în ultima perioadă. Pe lista lui Miriuţă se află, printre motive, absenţa lui Florinel Coman, accidentat, dar şi faptul că Gigi Becali face echipa după bunul plac.

Antrenorul este convins că, în astfel de circumstanţe, FCSB nu are şanse la titlu în faţa CFR-ului. Îi vede pe ardeleni cu un pas în faţa bucureştenilor. ”În ultimele partide, o văd rău. Contează că nu mai e Florinel, el putea să rezolve oricând meciul, chiar şi în minutul 90. Le lipseşte, dar încă o dată, ceva scârţâie acolo. Nu au luat dubluri pe posturi, nu au luat jucători de valoare. Şeful de acolo taie şi spânzură, iar antrenorul Toni Petrea, săracul, ce să facă? Execută! A făcut cinci schimbări în Supercupa României.

FCSB e în scădere clară de formă, eu am văzut asta de mai mult timp şi am spus-o de mai mult timp, că titlul o să fie luat de CFR Cluj. Are mai multă experienţă, are constanţă”, a declarat Vasile Miriuţă în emisiunea Fotbal Look, de pe Look Sport+.

În ultimele cinci meciuri, FCSB a câştigat doar două partide, a făcut două rezultate de egalitate şi a pierdut Supercupa României.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele