Ultima oră
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins

EXCLUSIV | Venirea lui Denis Alibec la CFR Cluj, văzută drept mutarea verii în Casa Liga 1: ”A fost adus să fie cel mai bun”

CFR Cluj Publicat pe 17 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20299011/1/alibec-kaisery.jpg

Venirea lui Denis Alibec la CFR Cluj a fost analizată în platoul emisiunii Fotbal Look, de Cristi Dulca, Mirel Albol şi Eric de Oliveira. Cei trei au împărtăşit aceeaşi opinie, anume că aducerea atacantului este una extrem de potrivită pentru campioana României, mai ales că s-a produs, în această vară, şi despărţirea de Rondon.

Mirel Albon chiar s-a legat de acest aspect, considerând că debarcarea atacantului s-a fi putut produce, într-o măsură mai mare sau mai mică, şi pentru că interesul pentru Alibec era cunoscut în cadrul clubului încă de pe atunci.

Dacă va juca bine la CFR, va fi o variantă foarte bună şi la naţională. Să vedem cum îşi va reveni Alibec după accidentare. Poate fi transferul verii, dar să vedem cum va fi exprimarea lui pe teren, cum se va adapta la stilul de joc al CFR-ului. Înţeleg de ce a plecat Rondon, cred că la CFR se discuta de acest transfer de mai mult timp”, a spus Mirel Albon la Fotbal Look, după care Cristi Dulca şi Eric au adăugat.

Dulca: ”Alibec va aduce cu siguranţă un plus. Chiar vorbeam aseară despre faptul că e nevoie la CFR de un fotbalist cu experienţă. Omrani nu poate juca meci de meci la CFR. Şumudică îl cunoaşte foarte bine, cred că va lucra foarte bine cu el”.

Eric: ”Vorbeam de el, parcă era o variantă pentru CFR. Uite că a venit şi să vedem dacă va juca la valoarea pe care noi o cunoaştem. Rezultatele lui au fost bune şi pentru naţională. E o opţiune pentru naţională, dar vom vedea cum se va comporta acum. El a fost adus să fie cel mai bun”.

Denis Alibec (30 de ani) e marea lovitură a verii pentru CFR Cluj. Atacantul vine sub comanda lui Marius Şumudică sub formă de împrumut, pentru un sezon, de la Kayserispor.

În plus, campioana ultimelor patru sezoane în Casa Liga 1 are şi o opţiune de transfer definitiv, în vară, dacă va reuşi să ajungă la un acord cu turcii de la Kayserispor, echipă cu care Alibec mai are doi ani de contract şi la care câştigă un salariu anual de 800.000 de euro. Conform înţelegerii, trupa din Gruia va plăti o parte din remuneraţia lunară a vârfului de atac.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele