Ultima oră
Veste grozavă pentru FCSB! Florinel Coman ar putea reveni pe teren cu UTA. ”A făcut o investigaţie suplimentară, se pare că lucrurile sunt ok” Veste grozavă pentru FCSB! Florinel Coman ar putea reveni pe teren cu UTA. ”A făcut o investigaţie suplimentară, se pare că lucrurile sunt ok”
VIDEO | Chindia – CFR Cluj 0-1, ACUM, în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay! Campioana deschide scorul la o fază controversată VIDEO | Chindia – CFR Cluj 0-1, ACUM, în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay! Campioana deschide scorul la o fază controversată
Lionel Messi, afectat de celebritate. "Uneori aş vrea să trec neobservat" Lionel Messi, afectat de celebritate. "Uneori aş vrea să trec neobservat"
NBA cere jucătorilor şi personalului cluburilor să se vaccineze cu a treia doză până la 17 decembrie NBA cere jucătorilor şi personalului cluburilor să se vaccineze cu a treia doză până la 17 decembrie
Iga Swiatek a renunţat la colaborarea cu antrenorul ei. Cei doi au lucrat împreună mai bine de cinci ani Iga Swiatek a renunţat la colaborarea cu antrenorul ei. Cei doi au lucrat împreună mai bine de cinci ani
VIDEO | CSA Steaua - FC Buzău 1-0! ”Militarii” şi-au egalat adversarii în clasament. Rezultatele din Liga 2 VIDEO | CSA Steaua - FC Buzău 1-0! ”Militarii” şi-au egalat adversarii în clasament. Rezultatele din Liga 2

EXCLUSIV | Verdictele lui Dulca şi Eric de Oliveira la faza penalty-ului cerut de Şumudică: "Dacă nu vezi penalty..."

Liga I Publicat pe 17 iul 2021
mail-share icon Email


Cristi Dulca şi Eric de Oliveira îi dau dreptate lui Marius Şumudică, cel care a contestat penalty-ul neprimit de CFR Cluj în minutul 62 al meciului cu FC U Craiova, la un duel între Camora şi Negru. 
 
Experţii Look Sport s-au pus rapid de acord şi consideră că fundaşul stânga al CFR-ului a avut inteligenţa necesară pentru a pune piciorul în faţa lui Negru, pentru a se asigura că obţine un contact în suprafaţa de pedeapsă:
 
"Eu zic că a fost imprudenţă. Negru, ca fundaş lateral, nu trebuia să bage alunecare. Camora, din experienţă, ştie să pună piciorul în faţa lui şi-l loveşte. Contact există, după părerea mea e penalty. Petrescu nu ştiu dacă e bine poziţionat, pentru că nu a stat chiar în diagonală, a stat în spatele celor doi jucători şi nu ştiu dacă a văzut foarte bine faza. Camora nu prea simulează. Dacă la faza asta nu vezi penalty...Camora e un jucător care nu ştie să simuleze, nu e cum sunt atacanţii. E clar imprudenţa lui Negru!", a declarat Cristi Dulca, vineri seară, la Fotbal Look.
 
"Foarte inteligent a fost Camora că a băgat piciorul de sprijin în faţă. Contactul există, părerea mea e că e penalty", a completat brazilianul Eric de Oliveira.
 
La finalul meciului, Marius Şumudică şi-a manifestat nemulţumirea faţă de decizia luată de Radu Petrescu:
 
"Trebuie făcut ceva şi cu VAR-ul ăsta, am avut penalty clar. M-am uitat şi la FCSB, au avut penalty în minutul 3. Nu se poate aşa ceva! Penalty mai clar ca ăsta... e clar ca lumina zilei! Îmi pare rău de Radu Petrescu, e arbitru bun, dar făceam 3-2. Noi ne chinuim să aducem mingea în careu şi nu-ţi este dat un penalty, e greu", a punctat Şumi după partida care i-a adus prima victorie în Casa Liga 1 ca antrenor al CFR-ului.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele