Ultima oră
EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”   EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”
Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei
Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90
Panduru, mai categoric ca niciodată. Îi ia partea lui Becali şi loveşte în jucătorii FCSB-ului: ”De ce te simţi umilit? Cine te pune să te duci? Panduru, mai categoric ca niciodată. Îi ia partea lui Becali şi loveşte în jucătorii FCSB-ului: ”De ce te simţi umilit? Cine te pune să te duci?
Cinci jucătoare din România au trecut de primul tur al calificărilor la Winners Open
Cinci jucătoare din România au trecut de primul tur al calificărilor la Winners Open

EXCLUSIV | Victor Piţurcă, pregătit să revină în antrenorat. Proiectul care îl atrage pe fostul selecţioner

Liga I Publicat pe 4 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20231080/1/piturca-1.jpg

Victor Piţurcă este liber de contract de ceva timp, dar se gândeşte să revină în atrenorat. Cel mai probabil va face pasul în afara ţării, pentru că nu îl atrage vreun proiect din Casa Liga 1 în acest moment. Singura echipă pe care ar putea să o preia, cândva, este Steaua, promovată recent în Liga 2.

Victor Piţurcă este liber de contract după despărţirea de Universitatea Craiova, dar nu se gândeşte să renunţe definitiv la antrenorat. El a avut o intervenţie în cadrul emisiunii Look Sport Live, în care a vorbit despre planurile sale de viitor.

Mă gândesc să revin, nu ştiu. În Liga 1 e exclus să merg undeva. Singurul proiect care mă interesează, din România, e cel de la Steaua. În rest, nu sunt interesat să mă întorc în fotbalul românesc. Am spus-o şi o spun şi acum. Poate şi din afară să vină ceva, pentru că am avut ceva oferte, am avut şi de curând propuneri, dar o să văd ce aleg”, a declarat Victor Piţurcă la Look Sport Live.

Steaua a promovat în Liga 2, iar acum vrea să rezolve mai mult probleme, printre care şi prelungirea contractuală cu antrenorul Daniel Opriţa. Acestuia i s-a propus o nouă înţelegere, după cum chiar el a recunoscut la finalul returului cu Afumaţi, însă propunerea nu a fost pe placul său.

Opriţa a primit un contract cu un salariu de 3.000 de euro pe lună! Un salariu foarte bun pentru Liga 2, dar se pare că antrenorul ar fi nemulţumit de faptul că jucătorii încasează mult mai mult, notează Fanatik.

Steaua a promovat în Liga 2. Jucătorii şi antrenorii şi-au concentrat toată energia pe acest moment, pe acest obiectiv, dar se pare că oamenii din conducere ori nu au avut încredere în ei, ori nu au găsit calea pentru ca echipa să atragă lângă ea un investitor privat. Această a doua variantă pare greu de crezut, pentru că un brand precum Steaua atrage mult atenţia.

Oamenii din conducere s-au comportat ca nişte amatori, pentru că, potrivit antrenorului Daniel Opriţa, cei care încasează salarii importante de la stat au aşteptat şi nu au demarat negocierile pentru trecerea clubului în partea privată, iar timp nu mai este. Liga 2 va începe pe 29 iulie, fiind foarte greu de găsit acum un investitor, să fie făcute actele necesare în această direcţie, iar mai apoi să fie înştiinţată şi Federaţia Română de Fotbal.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele