Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

EXCLUSIV VIDEO ǀ Dan Petrescu, fabulos când a văzut echipa lui Chelsea: "Dacă eram eu la ei şi făceam echipa asta..."

Champions League Publicat pe 16 mar 2022
mail-share icon Email

Dan Petrescu, antrenorul campioanei României şi liderei CFR Cluj, a oferit un moment de autoironie la Look Sport+, când a văzut echipa de start pregătită de Thomas Tuchel, pentru meciul lui Chelsea cu Lille.

Cunoscut ca un mare fan al formaţiei Chelsea Londra, echipă la care a obţinut gloria în Premier League, ”Bursucul” a recunoscut în glumă că ar fi ales o aşezare defensivă precum cea a lui Thomas Tuchel, pentru meciul din returul optimilor Ligii Campionilor, şi ar fi obţinut aceleaşi critici ca la CFR Cluj.

”Dacă eram eu la Chelsea făceam echipa asta...ziceau <<mamă, dar numai fundaşi ai băgat. Nu ai mai băgat şi tu pe cineva.>> Ce să mai, 5-3-2, Kante tot un fundaş e. Jorginho tot în faţa apărării. Kovacic, tot în faţa apărării. Sunt 8 jucători care se apără.”, a reacţionat Dan Petrescu, invitat la Look Sport+, înaintea meciului dintre Lille şi Chelsea.

Echipele de start:

  • Lille (3-5-2): Jardim – Fonte, Botman,  Djalo - Celik, Bamba, Xeka, Andre, Gudmundsson - Yilmaz, David
  • Rezerve: Grbic, Raux, Ben Arfa, Lihadji, Gomes, Weah, Zhegrova, Onana, Bradaric
  • Chelsea (5-3-2): Mendy – Azpilicueta, Christensen, Thiago Silva, Rudiger, Alonso - Kante, Jorginho, Kovacic – Pulisic, Havertz
  • Rezerve: Kepa, Bettinelli, Lukaku, Werner, Loftus-Cheek, Chalobah, Mount, Ziyech, Kenedy, Sarr, Vale

Lille – Chelsea, în direct la Look Sport, se joacă miercuri, de la ora 22:00. În tur, londonezii s-au impus pe Stanford Bridge cu 2-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri