Ultima oră
VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Francezii au avantaj minim după meciul din tur. Echipele de start VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Francezii au avantaj minim după meciul din tur. Echipele de start
VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor
VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat" VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat"
EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea" EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea"
OFICIAL | Plecarea lui Mulţescu, programată! Dinamo şi-a numit un nou antrenor la o oră după demisia ”Smurdului”. Contract pe un an şi jumătate şi salariu de 8.000 de euro/ lună OFICIAL | Plecarea lui Mulţescu, programată! Dinamo şi-a numit un nou antrenor la o oră după demisia ”Smurdului”. Contract pe un an şi jumătate şi salariu de 8.000 de euro/ lună
ULTIMA ORĂ | Mulţescu pleacă de la Dinamo, după eşecul cu Astra din semifinalele Cupei. "Mă opresc aici. Lipseşte scânteia" ULTIMA ORĂ | Mulţescu pleacă de la Dinamo, după eşecul cu Astra din semifinalele Cupei. "Mă opresc aici. Lipseşte scânteia"

EXCLUSIV VIDEO | Omul important care crede că Budescu a greşit profesional prin transferul în Arabia Saudită: "Nu e niciun pas înainte"

Stranieri Publicat pe 11 feb 2021
mail-share icon Email


Fost antreor în Arabia Saudită, la Al Ettifaq, Ioan Andone (60 de ani) consideră că Budescu nu a făcut un pas înainte din punct de vedere profesional în momentul în care a semnat cu Damac, candidată la retrogradare în acest sezon. "Fălcosul" vorbeşte la superlativ despre calitatea tehnică a playmakerului şi e de părere că Astra îl va înlocui cu greu.
 
Dorit de FCSB, Budescu a preferat salariul de 800.000 de euro şi contractul pe un an şi jumătate propus de saudiţi, însă mutarea e bună doar din punct de vedere financiar, în opinia lui Andone:
 
"Pentru el, nu e niciun pas înainte. Se duce la o echipă să o salveze de la retrogradare, pentru că nivelul a crescut foarte mult. Când antrenam acolo, aveam trei străini şi unul din Asia, un sirian sau un coreean. Cu şapte străini, mai pui patru jucători din Arabia Saudită şi nivelul e mai bun", a declarat fostul mare fundaş, joi dimineaţă, la Look Sport LIVE.
 
Probleme mari vor apărea la Astra după plecarea lui Budescu, omul determinant pentru jocul ofensiv al echipei antrenate de Eugen Neagoe: "Astra va avea o viaţă destul de grea, pentru că era determinant. Că nu alerga el foarte mult...Dar ai nevoie de tipul lui de jucător, care să-ţi concretizeze scorul. Nu trebuie să alerge, dacă eşti antrenor inteligent închizi zonele. Eu sper să se adapteze şi să-i salveze pe Damac. Îşi rezolvă o problemă mare a timpurilor, banii, oricum termina contractul în vară. E în primii trei jucători din campionatul României", mai punctează Andone.
mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele