Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

EXCLUSIV VIDEO | Omul important care crede că Budescu a greşit profesional prin transferul în Arabia Saudită: "Nu e niciun pas înainte"

Stranieri Publicat pe 11 feb 2021
mail-share icon Email


Fost antreor în Arabia Saudită, la Al Ettifaq, Ioan Andone (60 de ani) consideră că Budescu nu a făcut un pas înainte din punct de vedere profesional în momentul în care a semnat cu Damac, candidată la retrogradare în acest sezon. "Fălcosul" vorbeşte la superlativ despre calitatea tehnică a playmakerului şi e de părere că Astra îl va înlocui cu greu.
 
Dorit de FCSB, Budescu a preferat salariul de 800.000 de euro şi contractul pe un an şi jumătate propus de saudiţi, însă mutarea e bună doar din punct de vedere financiar, în opinia lui Andone:
 
"Pentru el, nu e niciun pas înainte. Se duce la o echipă să o salveze de la retrogradare, pentru că nivelul a crescut foarte mult. Când antrenam acolo, aveam trei străini şi unul din Asia, un sirian sau un coreean. Cu şapte străini, mai pui patru jucători din Arabia Saudită şi nivelul e mai bun", a declarat fostul mare fundaş, joi dimineaţă, la Look Sport LIVE.
 
Probleme mari vor apărea la Astra după plecarea lui Budescu, omul determinant pentru jocul ofensiv al echipei antrenate de Eugen Neagoe: "Astra va avea o viaţă destul de grea, pentru că era determinant. Că nu alerga el foarte mult...Dar ai nevoie de tipul lui de jucător, care să-ţi concretizeze scorul. Nu trebuie să alerge, dacă eşti antrenor inteligent închizi zonele. Eu sper să se adapteze şi să-i salveze pe Damac. Îşi rezolvă o problemă mare a timpurilor, banii, oricum termina contractul în vară. E în primii trei jucători din campionatul României", mai punctează Andone.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele