Ultima oră
Jucătorul propus la FCSB pentru a-i lua locul lui Florinel Coman: „Este excepţional! ” Jucătorul propus la FCSB pentru a-i lua locul lui Florinel Coman: „Este excepţional! ”
Breking News! Bomba sezonului a fost spusă. Transferul lui Kylian Mbappe, anunţat în această seară

Breking News! Bomba sezonului a fost spusă. Transferul lui Kylian Mbappe, anunţat în această seară
Detalii de ultim moment despre starea de sănătate a lui Luca Mihai Detalii de ultim moment despre starea de sănătate a lui Luca Mihai
Veşti bune pentru Andy Murray după accidentarea de la Miami Open Veşti bune pentru Andy Murray după accidentarea de la Miami Open
NEWS ALERT | FCSB, aproape de a realiza primul transfer de Champions League! Gigi Becali e pregătit să dea lovitura NEWS ALERT | FCSB, aproape de a realiza primul transfer de Champions League! Gigi Becali e pregătit să dea lovitura
E gata! Starul lui Leverkusen a luat marea decizie

E gata! Starul lui Leverkusen a luat marea decizie

EXCLUSIV VIDEO | Reacţia lui Bilaşco, după Lincoln - CFR: "Foarte complicat!". Conducătorul campioanei, aprobat de Sabău şi Florescu

Champions League Publicat pe 20 iul 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20304453/1/mb.png
 
CFR a plecat învingătoare din Gibraltar, 2-1 cu Lincoln, după o evoluţie ştearsă în prima repriză, dar ceva mai bună în partea a doua. În direct la Fotbal Look, Marius Bilaşco a pus accentul pe condiţiile grele în care s-a jucat meciul, invocând terenul sintetic pe care au evoluat campionii României.
 
"Contează rezultatul. Poate prima repriză nu a fost aşa cum ne-am dorit, dar cred că repriza a doua am ieşit mai bine de la vestiar şi cred că a fost bună venirea pauzei. Ne-am adaptat mai bine la condiţiile de joc, până la urmă a fost o victorie meritată. De obicei se caută tot felul de scuze: terenul, mingea, aerul. Dar e important că am câştigat. Dacă vreţi să fiu sincer cu dumneavoastră, a fost o suprafaţă foarte proastă. A fost o deplasare complicată, nu am putut sta în Gibraltar, am stat în Spania şi am trecut graniţa. Foarte complicat! 
 
Ne dorim foarte mult să trecem de această dublă manşă şi apoi să ne gândim la următorul tur, pentru a atinge unul dintre obiectivele din acest an. Sunt jucători care au evoluat mult în acest început de sezon, probabil că vor evolua şi alţi jucători în următoarea partidă. Bineînţeles, e decizia antrenorului, dar trebuie să fim şi în campionat acolo unde ne este locul, apoi să ne gândim la returul cu Lincoln.
 
Pentru noi sunt importante rezultatele. Suntem în grafic, momentele jocului care nu funcţionează bine se vor regla. Cred că lucrurile vor fi mult mai stabile pe viitor şi vom arăta mai bine. Începutul a fost unul alert şi cred că toţi aceşti factori au contribuit la faptul că jocul nu a fost aşa cum ne-am dorit în unele momente", a declarat Bilaşco, la Fotbal Look.

 
Iar opinia managerului sportiv de la CFR Cluj a fost împărtăşită şi de Ioan Ovidiu Sabău şi George Florescu: 
 
"Am considerat CFR favorită, echipa mai valoroasă, cu experienţă în Europa. Lincoln rămâne o echipă modestă, dar gazonul a fost impediment. E greu să joci pe sintetic, mingea merge altfel. Căldura...Adversarul modest te face să nu te motivezi, să nu te pregăteşti bine şi uite că apar astfel de momente cum a fost prima repriză", a spus Sabău, completat de fostul mijocaş central: "CFR-ul nu e obişnuită să joace pe astfel de terenuri. În plus, căldura care usucă terenul...În aceste condiţii, echipa care vrea să aibă posesie nu e avantajată. CFR a meritat victoria, e net superioară şi preconizez o victorie la scor în meciul de la Cluj".
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri