Ultima oră
A antrenat 3 ani FCSB, dar se dezice de trecut: ”Eu am pregătit Steaua” A antrenat 3 ani FCSB, dar se dezice de trecut: ”Eu am pregătit Steaua”
Pablo Cortacero a vorbit cu Cornel Dinu. Ce propunere i-a făcut Pablo Cortacero a vorbit cu Cornel Dinu. Ce propunere i-a făcut
KuPS, un adversar facil, dacă este tratat de CFR cu seriozitate. Formă bună în campionat, dar lot de nivelul Ligii 2 din România KuPS, un adversar facil, dacă este tratat de CFR cu seriozitate. Formă bună în campionat, dar lot de nivelul Ligii 2 din România
Antrenorul lui KuPs recunoaşte superioritatea celor de la CFR Cluj. ”Au o echipă bună, cu jucători foarte buni, aşa că nu pot alege un singur jucător” Antrenorul lui KuPs recunoaşte superioritatea celor de la CFR Cluj. ”Au o echipă bună, cu jucători foarte buni, aşa că nu pot alege un singur jucător”
Negocierile, confirmate! Dinamo îşi ia fotbalist de naţională Negocierile, confirmate! Dinamo îşi ia fotbalist de naţională
”Mi-a plăcut foarte tare să joc aici şi mă gândesc deja la următoarea partidă”. Simona Halep, foarte motivată la Roland-Garros, după succesul cu Irina Begu ”Mi-a plăcut foarte tare să joc aici şi mă gândesc deja la următoarea partidă”. Simona Halep, foarte motivată la Roland-Garros, după succesul cu Irina Begu

EXCLUSIV: Viitorul susţine sistemul cu 16 echipe. ”A fost un campionat atipic, toţi am avut de suferit din cauza acestei pandemii”

Viitorul Publicat de Daian Cutu pe 6 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19443229/1/pop.jpg

Comitetul Executiv al FRF a decis astăzi trecerea la un sistem cu 16 echipe în Casa Liga 1, începând din sezonul 2020/2021.

În varianta votată, nicio echipă din Liga 1 nu va retrograda direct, iar ultima clasată din Liga 1, Chindia Târgovişte va disputa barajul de menţinere/promovare cu clasata a treia din Liga 2, CS Mioveni.

Gică Popescu a declarat în direct la Fotbal Look că Viitorul Constanţa susţine acest formal. De asemenea, oficialul dobrogenilor este de părere că şi un campionat cu 18 echipe era bun, dar fără play-off şi play-out.

”După cum bine ştiţi noi am fost unul din cluburile care a propus 16 echipe pentru sezonul viitor. A fost un campionat atipic, toţi am avut de suferit din cauza acestei pandemii.

E important ca la anul să avem 16 echipe, lucru pe care l-am propus încă dinainte să se rejoace campionatul. Eu cred că nu era altă variantă să se rejoace.

Cel mai potrivit campionat pentru România ar fi de 18 echipe, fără play-off şi play-out.

Mi-ar plăcea să cred că această chestiune nu a fost făcută pentru un singur club, pentru Dinamo, nu ar fi normal. Anul acesta facem rămâne aşa, apoi facem 16 echipe. Trebuie să găsim o formulă, dacă vor fi jucători infestaţi să nu se oprească competiţia. Pandemia nu s-a încheiat, chiar este la un stadiu ridicat. Trebuie găsită o formulă care să facă să meargă înainte”.

mail-share icon Email
viewscnt

Viitorul

Ultimele articole Toate articolele