Ultima oră
LIVE BLOG EURO 2020, ziua a noua | Portugalia – Germania 2-4! Urmează Spania - Polonia, de la 22:00 LIVE BLOG EURO 2020, ziua a noua | Portugalia – Germania 2-4! Urmează Spania - Polonia, de la 22:00
Gabriel Tamaş a devenit preşedinte al FC Voluntari
Gabriel Tamaş a devenit preşedinte al FC Voluntari
Negocierile dintre Zdenek Ondrasek şi FCSB, avansate! Negocierile dintre Zdenek Ondrasek şi FCSB, avansate!
Dragoş Grigore negociază cu Rapid. Fundaşul are şi trei propuneri din Turcia Dragoş Grigore negociază cu Rapid. Fundaşul are şi trei propuneri din Turcia
Vlad Muţiu a semnat cu FC Hermannstadt
Vlad Muţiu a semnat cu FC Hermannstadt
Filip Jianu a fost eliminat în primul tur al calificărilor la Eastbourne
Filip Jianu a fost eliminat în primul tur al calificărilor la Eastbourne

EXCLUSIV | Villarreal, echipa surpriză, care poate da lovitura în finala Europa League. ”Cu certitudine nu credeam că vor ajunge aici”

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 26 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20220344/1/vil-3.jpg

Finala Europa League 2021, Villarreal – Manchester United, e miercuri de la 22:00, pe Look Sport +. Partida se joacă în Polonia, pe Stadionul Miejski, din oraşul Gdansk.

”Submarinul galben” s-a opus unui ultim act 100% englezesc, pentru că în semifinale a eliminat Arsenal, cu 2-1 la general (2-1 în tur-acasă şi 0-0 în retur). Unai Emery este specialistul Europa League şi tânjeşte după un nou succes, dar trebuie să treacă de Manchester United, o echipă care a avut un sezon bun, comparativ cu aşteptările fanilor de la începutul campionatului.

”Cu certitudine nu credeam că vor ajunge aici. Poate doar că l-au angajat pe Unai Emery, dar au avut şi un an foarte bun, au terminat pe locul 5 în Spania, au avut un parcurs foarte bun în Europa League, au eliminat echipe din Premier League.

Sunt în a cincea finală de Europa League şi pot produce surpriza”,
a declarat Mirel Albon, pentru Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele