Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

EXCLUSIV ǀ Visul lui Mihai Iosif care n-a mai devenit realitate. Dan Alexa ”l-a dat de gol”: ”Asta îşi dorea”

Rapid Publicat pe 5 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20626928/1/dinamo-bucuresti-rapid-bucuresti-liga-1-casa-pariurilor-23-10-2021.jpg

Mihai Iosif a plecat de la Rapid, însă i-ar fi plăcut să continue la echipă până în momentul în care noul stadion din Giuleşti ar fi fost inaugurat, cel puţin. Acesta era visul antrenorului care a fost înlocuit cu Adrian Mutu, mai ales pentru că este un rapidist convins, care a trăit la intensitate maximă fiecare moment.

Dan Alexa, actual antrenor al CSM Reşiţa (Liga 3), a declarat în emisiunea Fotbal Show, de pe Look Sport, că a discutat cu Iosif şi că acesta i-a spus de dorinţa sa, de visul pe care ar fi vrut să îl vadă îndeplinit.

Mă bucur pentru Mutu că a venit la Rapid, îl apreciez foarte mult, dar îmi pare rău de Mihai Iosif. Ştiu că a suferit foarte mult când a plecat, dar viaţa merge înainte. Am vorbit cu el, e un caracter tare. A făcut o performanţă la Rapid, dar e dezamăgit că nu a reuşit să câştige mai mult.

El voia să rămână la Rapid, să antreneze pe stadionul nou din Giuleşti. El e un rapidist adevărat şi mi-ar fi plăcut ca el să inaugureze stadionul nou. Dacă tragem linie, e mult pe plus. A reuşit performanţe, a dus echipa în Liga 2, dar sunt convins că rapidiştii ştiu asta. La Rapid se iubeşte cu intensitate, până la urmă şi Pancu a plecat când i s-a cerut demisia.

Nu pot să spun dacă i s-a făcut o nedreptate, nu vreau să comentez. Dacă te pui în locul conducerii poţi să găseşti argumente pro”, a declarat Dan Alexa.

Antrenorul Mihai Iosif şi Rapid au încheiat la 2 martie, de comun acord, colaborarea. În 49 de meciuri a stat Iosif pe banca Rapidului, 47 de campionat şi două de Cupa României, înregistrând 18 victorii, 16 remize şi 15 înfrângeri, golaveraj 61-54.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele