Ultima oră
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată" Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată"
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”

EXCLUSIV | Vot de blam pentru Cortacero: "Dinamo poate să reintre în insolvenţă! Spaniolii o să ceară bani de avion să plece din România"

Superliga Publicat pe 28 oct 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19568017/1/cor.jpg


Dănuţ Lupu (53 de ani) rămâne contestatarul numărul unu al noului proiect din Ştefan cel Mare. Critic la adresa "regimului" lui Cortacero, fostul mijlocaş din Ştefan cel Mare se gândeşte chiar că echipa ar putea să reintre în insolvenţă.
 
”Suporterii nu au fost întrebaţi, dar nu mai spun nimic. Când era Negoiţă, ţipau! Acum de ce nu mai zice nimeni nimic? Eu dacă mă duc mâine şi iau o echipă, prezint. Fac o conferinţă, nu cum au făcut la Săftica, cu plasele rupte în spate. Îmi era milă, voiam să le trimit eu ceva. O să ceară bani să plece, poate. Bani de avion.
 
Toată lumea spune că eu critic Dinamo, dar la cât am ajutat, nu ştie nimeni. Şi când am mers la Rapid în 96-99, am ajutat... nu are importanţă. Acum, culorile sunt la Badea, ce au ei? N-au nimic! La Dinamo sunt două echipă, mă refer şi la ce are domnul Badea. Trofeele, culorile sunt la Badea. La Dinamo au venit spaniolii, dar au venit cu mâna goală. Negoiţă trebuie să îşi facă cruce că a scăpat, dar nu ştiu dacă îşi mai vede banii. Spaniolii sunt şi ei înjuraţi, ca Negoiţă, dar nu înţeleg”, a declarat Lupu, miercuri, la Look Sport LIVE.

Lupu: "Dinamo poate să reintre în insolvenţă!"

Dezamăgit de lipsa banilor din club, Lupu se gândeşte la posibilitatea unei noi insolvenţe: "Eu am spus mereu că Dinamo o să intre în faliment. Acum, nu mai poate să intre în faliment, dar cred că poate să reintre în insolvenţă. Sunt jucători care au trecut pe la Dinamo şi care au fost plătiţi acum, din drepturile TV. Dacă nu făcea asta, acum era retrogradată de FRF.
 
 Dinamo nu a sunat vreun alt fost jucător să vină să ajute, din câte ştiu eu. Cu toate că am fost certat că nu ziceam nimic când am lucrat la Dinamo, îi rog pe cei care au spus asta să ia înregistrările. Să vadă că am criticat şi atunci", a mai punctat fostul mijlocaş.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele