Ultima oră
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid

EXCLUSIV | Vot de încredere pentru Mutu: "Mai are nevoie de timp! Nu e normal să se discute despre plecarea lui"

Superliga Publicat pe 18 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20399551/1/fc-arges-fc-u-craiova-liga-1-casa-pariurilor-11-09-2021-1.jpg


Aflat sub o presiune imensă dată de cele patru meciuri consecutive fără victorie şi cele doar opt puncte strânse până acum, Adrian Mutu are parte de susţinerea lui Ioan Ovidiu Sabău şi Lucian Goian.
 
Fostul mijlocaş al Generaţiei de Aur consideră că Mutu are nevoie de mai mult timp pentru a crea o echipă, mai ales că în vară FC U Craiova a transferat în masă pentru a se pregăti pentru Casa Liga 1. Pentru Sabău, nu acesta e momentul potrivit pentru o despărţire de antrenor:
 
"Mutu are nevoie de timp. Sunt foarte mulţi jucători noi, nu ar trebui să se discute plecarea lui. Am văzut că a primit asigurări din partea domnului Mititelu că nu se pune problema încă trei meciuri. Sigur, e greu când nu ai rezultate. Lumea e nemulţumită, mai ales la Craiova. Aşteptările sunt mari, s-au făcut investiţii, dar nu e uşor să vii de la Liga 2. Sigur, poate se compară cu Rapidul, care a avut un start excepţional. Dar e prea devreme să vorbim despre o demisie sau să fie dat afară! Au venit mulţi străini, ai nevoie de timp. E o echipă care joacă mult în atac, sunt lucruri care trebuie antrenate şi repetate. Dar e adevărat că ai nevoie şi de rezultate să mulţumeşti suporterii, care vedem ce reacţie au când lucrurile nu merg", a declarat "Moţul", sâmbătă seară, la Fotbal Look.
 
Iar ideea lui Sabău a fost preluată şi de Lucian Goian, cel care consideră că oltenii ar fi trebuit să urmeze exemplul Rapidului şi să transfere, în vară, jucători cu mai multă experienţă în campionatul intern, care să ajute din primul moment şi să nu aibă nevoie de o perioadă de adaptare:
 
"Eu am încredere în Mutu, mi se pare un antrenor bun. Dar, făcând o comparaţie, Rapidul a adus jucători care cunosc foarte bine campionatul românesc. Rapidul a adus calitate. Nu spun că transferurile făcute nu sunt de calitate, dar au nevoie de mai mult timp şi de o perioadă de adaptare. Poate nu toţi, dar majoritatea au nevoie. Şi atunci, rezultatele nu pot veni imediat", a declarat fratele lui Dorin Goian.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele