Ultima oră
Dan Alexa, replică dură pentru Victor Angelescu. ”Mă aşteptam să gândească altfel ” Dan Alexa, replică dură pentru Victor Angelescu. ”Mă aşteptam să gândească altfel ”
Mbappe şi Neymar, pe viaţă la PSG! Anunţul făcut de club, după calificarea în semifinalele Champions League Mbappe şi Neymar, pe viaţă la PSG! Anunţul făcut de club, după calificarea în semifinalele Champions League
FOTO: Cum arată noua siglă a celor de la Viitorul Constanţa FOTO: Cum arată noua siglă a celor de la Viitorul Constanţa
Astăzi aflăm ţintarul Ligii 1 pentru noul sezon! Tragerea la sorţi poate fi urmărită LIVE pe pagina noastră de Facebook Astăzi aflăm ţintarul Ligii 1 pentru noul sezon! Tragerea la sorţi poate fi urmărită LIVE pe pagina noastră de Facebook
Papp a dezvăluit tot. Cum a fost convins să semneze cu Universitatea Craiova. ”A fost destul de uşor să mă convingă, mai ales că ne cunoşteam deja” Papp a dezvăluit tot. Cum a fost convins să semneze cu Universitatea Craiova. ”A fost destul de uşor să mă convingă, mai ales că ne cunoşteam deja”
Recomandări excelente, pentru o tânără speraţă FCSB. ”E un tânăr care a progresat mult în ultimul an” Recomandări excelente, pentru o tânără speraţă FCSB. ”E un tânăr care a progresat mult în ultimul an”

EXCLUSV | Becali ameninţă marile forţe ale Europei. „Voi râdeţi, dar o să vedeţi că asta se va întâmpla”

Champions League Publicat pe 27 dec 2019
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19232191/1/captura-becali-40.jpg

Gigi Becali este convins că Dumnezeu îl va ajuta să câştige într-o bună zi UEFA Champions League! Patronul FCSB-ului ştie şi când se va întâmpla asta. Atunci când credinţa lui în cele sfinte va ajunge cu adevărat puternică. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Look Sport, omul de afaceri a vorbit despre fotbal, credinţă, Dumnezeu şi UEFA Champions League. Şi nu i-a uitat nici pe colaboratorii săi apropiaţi, Bogdan Argeş Vintilă, Alexandru Tudor şi Mihai Stoica.

„A făcut Dumnezeu acum, a zis «Uite, o să-ţi dau pe Vintilă. Care e om credincios şi care face rugăciune şi e omul lui Hristos. O să-ţi dau pe Tudor!» Meme, şi el a început să se apropie puţin de biserică. Şi puţin mai mult s-a apropiat! Şi atunci când voi fi înconjurat de oameni cu rugăciune, care sunt în Hristos.. Păi voi râdeţi, dar o să vedeţi că asta se va întâmpla! Şi se va întâmpla ca să arate Dumnezeu puterea Lui, că voi câştiga Liga Campionilor. Cine aude acum zice: «e nebun». Dar nu acum. Eu am dragoste, dar sunt la grădiniţă în privinţa credinţei. Cred unii: «a, Becali, ce credincios e!». Ce credincios? Sunt abia la grădiniţă în privinţa asta, în privinţa credinţei. Când voi ajunge să fiu măcar la liceu în privinţa credinţei, adică măcar să fiu pe calea duhovnicească, că încă n-am ajuns.... chiar dacă mai cad, dar să fiu acolo, pe calea duhovnicească Atunci, dă Domnul şi voi bate şi pe Messi, pe Ronaldo şi pe Aguero. Şi pe toţi îi voi bate, Barcelone, Real Madride şi Manchester City şi United, Arsenal şi tot ce vrei”, a spus Becali, la Look Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri