Ultima oră
Eroul CFR-ului din meciul cu Young Boys crede că va fi o luptă strănsă pentru calificare. ”Totul se va juca până la ultimul meci, mai sunt 4 meciuri de jucat, trebuie să luăm cât mai multe puncte” Eroul CFR-ului din meciul cu Young Boys crede că va fi o luptă strănsă pentru calificare. ”Totul se va juca până la ultimul meci, mai sunt 4 meciuri de jucat, trebuie să luăm cât mai multe puncte”
Dan Petrescu, supărat: "Sunt terminat psihic. E deranj!". Discurs dur al lui SuperDan Dan Petrescu, supărat: "Sunt terminat psihic. E deranj!". Discurs dur al lui SuperDan
Antrenorul lui Young Boys, laudă organizarea celor de la CFR. ”Sunt foarte compacţi şi am simţit asta astăzi” Antrenorul lui Young Boys, laudă organizarea celor de la CFR. ”Sunt foarte compacţi şi am simţit asta astăzi”
”Poate am căzut fizic pe final, dar rezultatul este meritat”. Bălgrădean se declară mulţumit de remiza cu Young Boys ”Poate am căzut fizic pe final, dar rezultatul este meritat”. Bălgrădean se declară mulţumit de remiza cu Young Boys
”Nu există echipă in România care să muncească precum CFR”. Ciprian Marica laudă trupa lui Petrescu. Ce jucător a remarcat ”Nu există echipă in România care să muncească precum CFR”. Ciprian Marica laudă trupa lui Petrescu. Ce jucător a remarcat
EXCLUSIV | Prima reacţie după CFR - Young Boys 1-1: "Dan Petrescu e un car de nervi!". Anomalia identificată de Dulca la golul elveţienilor EXCLUSIV | Prima reacţie după CFR - Young Boys 1-1: "Dan Petrescu e un car de nervi!". Anomalia identificată de Dulca la golul elveţienilor

Experiment incredibil! A alergat 1.500 de kilometri şi s-a îngrăşat 15 kilograme. Totul în mai puţin de patru luni. Cum a fost posibil: "Alergarea nu slăbeşte!"

Sporturi Publicat pe 24 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/19491355/1/cristi-borcan.jpg

Ultramaratonistul Cristi Borcan (49 de ani), cunoscut în lumea alergătorilor sub nickname-ul Superman, a făcut un experiment cu totul şi cu totul inedit pe propria piele. Ultramaratonistul a vrut să dovedească faptul că nu este nevoie doar de alergare pentru a slăbi.

Cristi Borcan mărturiseşte că s-a îngrăşat de mai multe ori 40-50 de kilograme pentru a descoperi cum funcţionează corpul uman. Ultima ipsravă a ultramaratonistului este însă una specială. A alergat 1.500 de kilometri şi, cu toate acestea, s-a îngrăşat 15 kilograme. Totul în mai puţin de patru luni. Cum a fost posibil?

"În 2016, mai precis, pe 1 octombrie, 120,2 kilograme am avut. M-a fascinat nutriţia, m-a fascinat mintea umană şi am vrut, ţinând cont că sunt foarte multe bazaconii scrise pe internet, să probez cât pot eu pe mine. M-am îngrăşat, în viaţă, de patru ori câte 40-50 de kilograme, ca să facă experimente şi să fac un ultramaraton în interiorul meu. Şi am reuşit asta. Pe măsură ce făceam experimente, îmi dădeam seama, mi se părea incredibil, e scris pe internet ceva, peste tot, prin reviste, şi în corpul meu se întâmplă altceva.

Atunci mi-am dat seama că sunt oameni de ştiinţă plătiţi cu bani grei ca să scrie minciuni. De exemplu, peste tot scrie că alergarea te slăbeşte. Alergarea nu te slăbeşte. Punct! Doar haleala te slăbeşte, nu alergarea. Dacă eu la un maraton ard 3.000 de calorii şi vin acasă şi mănânc 5.000, oare slăbesc? Şi mai fac şi maratonul ca prostul. Asta nu înseamnă că eu nu încurajez mişcarea şi maratoanele. Dar alergarea nu te slăbeşte. Punct.

Am dovedit asta, chiar acum am făcut un experiment îngrozitor, în sensul în care, cu martori, cu prieteni, cu poze doveditoare, aveam pe 6 decembrie 75 de kilograme. Pe 1 martie aveam 90 de kilograme. Deci m-am îngrăşat 15 kilograme, dar în timpul ăsta eu am alergat 1.500 de kilometri, dintre care 1.000 de kilometri în competiţii oficiale. Cum poate mie să îmi mai spună cineva că alergarea te slăbeşte? Cum m-am îngrăşat? Simplu. Am mâncat ca porcul. Am fost nevoit să o fac", a spus ultramaratonistul Cristi Borcan, la Look Sport LIVE.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele