Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

Explicaţia eşecului usturător suferit de Hermannstadt cu FCSB. ”Ruben Albes a încercat să fie spectaculos. Liga 1 nu e Spania”

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 4 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/19575523/3/albes-anamaria-prodan.jpg

FCSB a aplicat cel mai dur eşec lui Ruben Albes de când a preluat Hermannstadt, iar Anamaria Prodan a încercat să îl apere pe antrenorul spaniol, adus la finele sezonului trecut şi care a reuşit să salveze echipa de la retragradare fără prea mari emoţii.

Formaţia din Capitală a fost însă mult prea puternică şi a câştigat cu 5-0 pe Arena Naţională. Impresara a explicat că Albes a dorit un joc spectaculos, dar care a fost imposibil de practicat, contra unor jucători precum Moruţan, Man sau Tănase.

Ruben Albes este un antrenor foarte bun, un super profesionist, eu mereu am să vorbesc la superlativ pentru că am văzut cum lucrează. După meciurile acestea tari, trebuie să te gândeşti că Liga 1 e diferită de Spania, iar când vrei să schimbi un sistem sau să joci împotriva echipelor puternice, trebuie să te gândeşti mai bine.

El a încercat să fie spectaculos şi fotbalul ne-a pedepsit. Împotriva FCSB-ului, spre exemplu, i-am spus că va avea să întâlnească cei mai buni jucători din România. Când vine vorba de viteză, tehnică, nu le poţi face faţă lui Moruţan, Man sau Tănase. Toţi antrenorii tineri trebuie să se gândească înaintea fiecărui meci ”, a declarat Anamaria Prodan pentru Pro X. 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/19575523/2/amp2.jpg

După 9 etape din Liga 1, Hermannstadt ocupă locul 12 în clasament, cu 10 puncte. Urmează meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 17:00, în direct la Look Sport.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele