Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

Fabbrini a fost ofertat de CFR Cluj! Italianul a refuzat propunerea pentru a continua la Dinamo

CFR Cluj Publicat pe 3 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19873491/2/rps5843-1.jpg

Problemele interne pe care le are Dinamo ar putea duce, în mod aşteptat, la pierderea mai multor jucători importanţi în zilele următoare. Una dintre echipele interesate de anumite nume ale ”câinilor” este campioana României, CFR Cluj. Edi Iordănescu nu s-a ascuns să numească jucătorii pe care vrea să îi aducă de acolo, dacă va avea posiblitatea.

UPDATE: Diego Fabbrini chiar a fost dorit de Dinamo! Impresarul său, Florin Manea, a recunoscut că italianul a fost ofertat de campioana României. În ciuda faptului că în Ardeal ar fi avut aceeaşi sumă de bani dar s-ar fi bătut la campionat, în cele din urmă Fabbrini a decis să rămână la Dinamo, pentru că s-a ataşat de club şi de fani.

Am avut ofertă şi de la CFR Cluj. A contat că e apreciat de fani. El s-a acomodat la Dinamo şi este iubit. La CFR Cluj ar fi avut acelaşi salariu ca la Dinamo. Dacă gândesc cu mintea, ar fi trebuit să meargă la CFR pentru că e echipă care se bate la titlu. Am vorbit şi cu Nicolae Badea despre acest transfer.

Mi-a garantat anumite lucruri şi pentru mine contează foarte mult ceea ce spune el. Pe cei de la DDB nu-i cunoaşteam foarte bine…domnul Badea nu m-a păcălit niciodată”, a spus Florin Manea pentru ProSport.


UPDATE: Până la urmă, Fabbrini rămâne la Dinamo. Întortocheate sunt căile ”câinilor” în ultimele luni, iar tot ce se întâmplă între italian şi club e hilar. Mai exact, decizia făcută azi publică, referitor la faptul că Fabbrini va deveni liber de contract, era mai veche, înainte să se înţeleagă cu Dinamo, şi nu după.

Nu mai are valabilitate, pentru că ne-am înţeles după ce s-a semnat memoriu. Aşa că nu mai are ce să se judece. El mai are contract cu Dinamo încă trei ani de zile. Aşa ne-am înţeles, a renunţat la nişte bani şi i-a mai dat un an de contract”, a explicat agentul jucătorului, Florin Manea, pentru Fanatik.


UPDATE: Fabbrini, unul dintre jucătorii doriţi de Edi Iordănescu, este pe cale să devină liber de contract, asta după ce acceptase să semneze prelungirea contractuală şi diminuarea salarială. Se pare însă că între club şi fotbalist au intervnit alte probleme, cel mai probabil legate de faptul că nu-şi primeşte nici măcar acum remuneraţia, şi Fabbrini început demersurile să fie lăsat liber de contract.

FABBRINI DIEGO vs. CS DINAMO 1948 SA – Încetare raporturi contractuale şi pretenţii financiare – Acordă termen la data de 03.02.2021”, anunţă CNSL.


Antrenorul ardelenilor a rămas impresionat de prestaţiile lui Fabbrini şi Camara. Ei au printre cele mai mari salarii de la Dinamo şi nu au mai primit banii de mai bine de trei luni. Astfel, CFR Cluj poate da lovitura şi îi poate lua fără sume de transferurir, din postura jucătorilor liberi de contracte.

”Aş mai dori 1-2 jucători de profil ofensiv. Au plecat doi, e posibil să mai plece unul, deja e mult să spun că ar mai putea să plece şi al doilea pentru că nu a venit încă nimeni. Nu aş vrea să greşim. Aş vrea să alegem ce trebuie. Avem nevoie de jucători care să aducă un impact imediat. Dacă vom anunţa măcar un nume zilele următoare, eu aş fi fericit.

Fabbrini e un jucător foarte interesant pentru mine. Un jucător de calitate care poate să aducă un plus ofensiv pentru orice echipă din campionatul românesc. Piaţa este destul de zgârcită în momentul acesta. Sunt puţini jucători liberi şi de calitate.

Nu ar fi corect să mă hazardez să vorbesc despre jucătorii de acolo. Dacă vreunul dintre ei va rămâne liber, dacă va rezilia cu Dinamo şi poate fi interesant pentru noi, ok. Sunt mulţi jucători interesanţi acolo. E Paul Anton, cu care am lucrat. E un lider adevărat, un căpitan de echipă. E un băiat extrem de echilibrat şi de inteligent. Mai este Camara. Am văzut că pentru el mai este interes şi din alte părţi", a declarat Edi Iordănescu, pentru Antena Sport.

Paulo Vinicius are COVID-19

Ghinion teribil pentru Edi Iordănescu, înainte de restartul din Casa Liga 1. Brazilianul Paulo Vinicius, stâlpul defensivei şi unul din cei mai prolifici marcatori ai ardelenilor din prima parte a sezonului are Covid.

Vinicius se simte bine şi a părăsit cantonamentul celor de la CFR, imediat după aflarea veştii, în prezent fiind în izolare. Acesta a suferit din cauza unei accidentări pe final de 2020, care l-a ţinut departe de teren o perioadă importantă de timp, iar noul an continuă cu probleme.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele