Ultima oră
EXCLUSIV | Florin Tănase, următorul transfer al FCSB-ului pe bani mulţi? ”Preţul unui jucător se face în funcţie de ofertă” EXCLUSIV | Florin Tănase, următorul transfer al FCSB-ului pe bani mulţi? ”Preţul unui jucător se face în funcţie de ofertă”
VIDEO | Croitoru, mesaj cu trimitere directă după meciul cu FCSB: ”Să dea Dumnezeu să le lumineze minţile celor care au posibilitatea să introducă acest sistem şi să o facă cât mai repede” VIDEO | Croitoru, mesaj cu trimitere directă după meciul cu FCSB: ”Să dea Dumnezeu să le lumineze minţile celor care au posibilitatea să introducă acest sistem şi să o facă cât mai repede”
Toni Petrea, fericit după Botoşani - FCSB 0-2. Propunerea pentru selecţionerul Mirel Rădoi Toni Petrea, fericit după Botoşani - FCSB 0-2. Propunerea pentru selecţionerul Mirel Rădoi
EXCLUSIV | FCSB a câştigat din nou contra Botoşaniului, dar Daniel Stanciu e convins că nu e vorba de jocuri de culise: ”Trebuie să ai o minte diabolică să te gândeşti la asta” EXCLUSIV | FCSB a câştigat din nou contra Botoşaniului, dar Daniel Stanciu e convins că nu e vorba de jocuri de culise: ”Trebuie să ai o minte diabolică să te gândeşti la asta”
Au dat-o la pace. Remiză în confrunitarea Boloni – Nedelcearu: Panathinaikos – AEK, scor 1-1 Au dat-o la pace. Remiză în confrunitarea Boloni – Nedelcearu: Panathinaikos – AEK, scor 1-1
VIDEO | FC Botoşani - FCSB 0-2. Tănase şi Olaru le-au adus trei puncte roş-albaştrilor cu două super execuţii VIDEO | FC Botoşani - FCSB 0-2. Tănase şi Olaru le-au adus trei puncte roş-albaştrilor cu două super execuţii

Fabbrini a refuzat mai multe oferte pentru a rămâne la Dinamo! "Eu şi familia mea ne simţim bine aici. Sper că DDB va rezolva problemele"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 16 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19898172/1/rps-8370.jpg

Italianul Diego Fabbrini va continua la Dinamo, după ce a acceptat o reducere a salariului în urma unei discuţii cu fanii din DDB. După meciul cu Chindia, mijlocaşul în vârstă de 30 de ani a dezvăluit că a refuzat mai multe oferte de transfer, inclusiv de la campioana CFR Cluj, întrucât el şi familia lui se simt foarte bine în Bucureşti.

Dinamo a pierdut meciul cu Chindia, scor 0-1, şi ocupă locul 8 în Liga 1, după 17 meciuri. 'Roş-albii' pot fi depăşiţi de mai multe echipe, în funcţie de rezultatele din această etapă.

Vineri, PCH a anunţat că Diego Fabbrini a acceptat micşorarea salariului, pe termen scurt, pe fondul situaţiei financiare precare a clubului. În plus, italianul îşi va prelungi contractul cu Dinamo până în vara anului 2022.

"N-au fost bune condiţiile azi. Terenul îngheţat, am fost ghinionişti, pentru că era un meci important pentru noi. Acum trebuie să ne gândim la partida următoare. Nu, n-a fost teren pentru fotbal, a trebuit să ne adaptăm cu toţii. Eu? Nu am semnat încă, dar avem o înţelegere. Dacă voi câştiga mai puţin cu noul contract? Nu zic, e o chestiune privată, între mine şi club.

Există o înţelegere, probabil că săptămâna viitoare voi semna şi îmi voi retrage memoriul. Eu şi familia mea ne simţim bine la Dinamo, în Bucureşti. Dar e important să se rezolve problemele de acum. Sper că DDB va rezolva problemele. Am avut mai multe oferte, nu doar de la CFR Cluj. Însă voi rămâne. E normal să ai oferte în perioada de transferuri", a spus Diego Fabbrini, la finalul partidei.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele