Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale

Fabbrini a refuzat mai multe oferte pentru a rămâne la Dinamo! "Eu şi familia mea ne simţim bine aici. Sper că DDB va rezolva problemele"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 16 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19898172/1/rps-8370.jpg

Italianul Diego Fabbrini va continua la Dinamo, după ce a acceptat o reducere a salariului în urma unei discuţii cu fanii din DDB. După meciul cu Chindia, mijlocaşul în vârstă de 30 de ani a dezvăluit că a refuzat mai multe oferte de transfer, inclusiv de la campioana CFR Cluj, întrucât el şi familia lui se simt foarte bine în Bucureşti.

Dinamo a pierdut meciul cu Chindia, scor 0-1, şi ocupă locul 8 în Liga 1, după 17 meciuri. 'Roş-albii' pot fi depăşiţi de mai multe echipe, în funcţie de rezultatele din această etapă.

Vineri, PCH a anunţat că Diego Fabbrini a acceptat micşorarea salariului, pe termen scurt, pe fondul situaţiei financiare precare a clubului. În plus, italianul îşi va prelungi contractul cu Dinamo până în vara anului 2022.

"N-au fost bune condiţiile azi. Terenul îngheţat, am fost ghinionişti, pentru că era un meci important pentru noi. Acum trebuie să ne gândim la partida următoare. Nu, n-a fost teren pentru fotbal, a trebuit să ne adaptăm cu toţii. Eu? Nu am semnat încă, dar avem o înţelegere. Dacă voi câştiga mai puţin cu noul contract? Nu zic, e o chestiune privată, între mine şi club.

Există o înţelegere, probabil că săptămâna viitoare voi semna şi îmi voi retrage memoriul. Eu şi familia mea ne simţim bine la Dinamo, în Bucureşti. Dar e important să se rezolve problemele de acum. Sper că DDB va rezolva problemele. Am avut mai multe oferte, nu doar de la CFR Cluj. Însă voi rămâne. E normal să ai oferte în perioada de transferuri", a spus Diego Fabbrini, la finalul partidei.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele