Ultima oră
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar
Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza
O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare

Fabbrini e sceptic în privinţa viitorului la Dinamo. "În câteva zile voi decide ce voi face. Nu am vorbit cu Dusan Uhrin"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 16 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20247919/1/rps1969.jpg

Situaţia financiară incertă de la Dinamo, dar şi un nou plafon salarial, determină mai mulţi jucători importanţi să-şi caute altă echipă. Italianul Diego Fabbrini are şanse minime să continue la Dinamo, din cauza salariului foarte mare. Fabbrini a anunţat că va lua o decizie în câteva zile.

Lotul de la Dinamo s-a reunit marţi, fiind prezenţi 23 de jucători la antrenament. ‘Câinii roşii’ vor merge într-un cantonament în Turcia, în perioada 21-28 iunie.

‘Roş-albii’ vor fi cantonaţi la "Bolu Koru Hotels", iar partida amicală Galatasaray Istanbul - Dinamo Bucureşti este programată pe 27 iunie, la Florya, în cantonamentul vicecampioanei Turciei.

Diego Fabbrini (30 de ani) mai are contract cu Dinamo până în vara anului 2023 şi câştigă aproximativ 15.000 de euro lunar.

"Nu am fost prezent la reunire pentru că am aterizat noaptea trecută în Bucureşti, am avut avionul târziu. În câteva zile voi decide ce voi face, nu ştiu ce să spun acum. Nu ştiu ce aşteptări să am de la Dinamo, astăzi o să fac primul antrenament cu echipa şi în zilele următoare o să mă decid asupra viitorului meu. Situaţia este dificilă, toată lumea ştie asta. Nu ştiu dacă sezonul acesta o să fie mai greu decât precedentul, depinde cum va decurge pregătirea de vară, ce transferuri se vor face, deocamdată nu ştim ce va urma. Nu am vorbit cu Dusan Uhrin, l-am văzut azi", a spus Diego Fabbrini, după ce a efectuat vizita medicală.

În sezonul 2020-2021, Fabbrini a reuşit 3 goluri şi 2 pase decisive în 39 de meciuri pentru ‘roş-albi’.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele