Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport

Fabio Cannavaro a părăsit banca tehnică a chinezilor de la Guangzhou

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 28 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20410331/1/can.jpg

Antrenorul Fabio Cannavaro a părăsit gruparea chineză Guangzhou, afectată de marile probleme financiare al companbiei care o patronează, Evergrande, informează lequipe.fr.

"După negocieri amicale, Guangzhou Evergrande a decis să pună capăt contractului tehnicianului Fabio Cannavaro. (...) Îi mulţumim profund pentru eforturile sale imense şi pentru contribuţia sa pozitivă la club şi îi dorim tot binele pentru ce urmează în cariera lui", a anunţat clubul pe reţeaua socială Weibo.

Campion mondial şi câştigător al Balonului de Aur în 2006, ca jucător, Cannavaro s-a întors în 2017 la clubul pe care îl antrenase deja în sezonul 2014-2015.

Poziţia sa la conducerea tehnică a echipei era şubredă după ce nu a reuşit să câştige campionatul Chinei, sezonul trecut. Dar dificultăţile financiare companiei Evergrande, un gigant imobiliar aflat în pragul falimentului, pun acum în pericol chiar existenţa clubului.

mail-share icon Email
viewscnt