Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Fabio Quartararo a câştigat la pas pe circuitul de la Mugello. Cursa a fost umbrită de decesul lui Jason Dupasquier

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 30 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20224825/1/quaaa.jpg

Fabio Quartararo a câştigat etapa de la Mugello şi totodată a bifat al treilea succes individual stagional. Pilotul celor de la Yamaha a fructificat la maxim avantajul plecării din pole-position şi a controlat solitar ostilităţile.

Lupta s-a dat pentru locul doi, acolo unde a avut câştigat de cauză Miguel Oliveira, care iniţial a fost penalizat cu un loc, pentru depăşirea limitei pistei în dauna lui Joan Mir, care însă a încasat imediat după final o penalizare similiară, astfel s-a păstrat ierarhia iniţială.

Pentru Quartararo a fost o etapă perfectă. Francesco Bagnaia a abandonat, în timp ce Johann Zarco a terminat pe locul al patrulea, iar astfel francezul s-a distanţat în fruntea ierarhiei generale şi abordează mult mai relaxat runda viitoare, care va avea loc la Barcelona, în direct pe Look Sport.

Deces la clasa Moto 3

Pilotul elveţian de Moto3 Jason Dupasquier, care a suferit un grav accident, sâmbătă, în calificările Marelui Premiu al Italiei de la Mugello, a murit, duminică, la vârsta de 19 ani, a anunţat promotorul Campionatului Mondial de motociclism viteză, într-un comunicat, potrivit lefigaro.fr.

 

"În ciuda eforturilor echipei medicale a circuitului şi a tuturor celor care au avut apoi grijă de pilotul elveţian, spitalul (n.r. - Careggi, din Florenţa, unde fusese transportat) a anunţat că Dupasquier a decedat din păcate, din cauza rănilor sale", a precizat promotorul.

Dupasquier, în vârstă de 19 ani, a căzut spre finalul calificărilor probei de Moto3 din cadrul Marelui Premiu al Italiei şi a părut să fie lovit de cel puţin o motocicletă. După mai multe minute în care i s-au acordat îngrijiri pe pistă, sportivul a fost transferat cu un elicopter medical la spitalul Carregi, la Florenţa.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele