Ultima oră
Istvan Fulop şi-a prelungit contractul cu Sepsi! Istvan Fulop şi-a prelungit contractul cu Sepsi!
Cum a comentat Ludovic Orban prezenţa în lojă la meciul de la EURO Cum a comentat Ludovic Orban prezenţa în lojă la meciul de la EURO
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, de la ora 19:00. Număr uriaş de spectatori la Budapesta! Franţa - Germania, de la ora 22:00 LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, de la ora 19:00. Număr uriaş de spectatori la Budapesta! Franţa - Germania, de la ora 22:00
FCSB şi-a luat gândul de la Bogdan Stancu, care vrea să rămână în Turcia. Gigi Becali: "Nu a mai dat niciun semn de viaţă" FCSB şi-a luat gândul de la Bogdan Stancu, care vrea să rămână în Turcia. Gigi Becali: "Nu a mai dat niciun semn de viaţă"
VIDEO | Voleibalista care în timpul liber are un hobby inedit. ”Am vrut să împărtăşesc acest talent, să nu îl ţin doar pentru mine” VIDEO | Voleibalista care în timpul liber are un hobby inedit. ”Am vrut să împărtăşesc acest talent, să nu îl ţin doar pentru mine”
Cât cere Becali pe Tănase acum, după ce a refuzat 5 milioane de euro de la Anderlecht Cât cere Becali pe Tănase acum, după ce a refuzat 5 milioane de euro de la Anderlecht

Fabio Quartararo, probleme cu combinezonul în MP al Cataloniei

Auto-Moto Publicat pe 6 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20233513/1/profimedia-0614415775.jpg

Pilotul francez Fabio Quartararo, plecat din pole position la Marele Premiu al Cataloniei de MotoGP de la Barcelona, a avut o problemă la combinezonul de cursă şi a terminat pe locul 4 grand prix-ul spaniol, cu pieptul gol, informează lequipe.fr.

Liderul clasamentului piloţilor a fost victima unei probleme a combinezonului sau în ultimele tururi. Echipamentul s-a deschis pe neaşteptate şi Quartararo a trebuit să scape de protecţia pieptului şi, prin urmare, a încheiat cursa cu pieptul în vânt.

O situaţie periculoasă şi penalizantă din punct de vedere al timpilor, deoarece aceast combinezon deschis a funcţionat ca un factor de frânare în curentul pe care îl avea de suportat motociclistul la aproape 300 de kilometri/oră.

Al treilea la linia de finiş, după ce i-a rezistat australianului Jack Miller în ciuda acestui handicap, Quartararo a terminat pe locul 4 după o penalizare de trei secunde, pentru că a tăiat primele două viraje.

Etapa a şaptea a CM de MotoGP a fost câştigată de portughezul Miguel Oliveira de la Red Bull KTM, urmat de francezul Johann Zarco de la Ducati Pramac şi australianul Jack Miller de la Ducati Lenovo.

Pentru Oliveira a fost al treilea succes în MotoGP, primul în acest sezon.

Quartararo conduce în clasamentul piloţilor, cu 118 puncte, fiind urmat de Zarco, 101 puncte şi de Miller, 90 de puncte.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele