Ultima oră
Cavani, propus la Real Madrid Cavani, propus la Real Madrid
”S-a dus, gata, e în spate”. Reacţia lui Ilie Năstase după succesul Simonei Halep de la Roma ”S-a dus, gata, e în spate”. Reacţia lui Ilie Năstase după succesul Simonei Halep de la Roma
Luis Rubiales a fost reales preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal Luis Rubiales a fost reales preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal
Premiul pe care Halep îl va încasa după triumful de la WTA Roma Premiul pe care Halep îl va încasa după triumful de la WTA Roma
Simona Halep, reacţie superbă la adresa Karolinei Pliskova: "Să te recuperezi repede! Probabil ne vom întâlni din nou la Roland Garros, în finală" Simona Halep, reacţie superbă la adresa Karolinei Pliskova: "Să te recuperezi repede! Probabil ne vom întâlni din nou la Roland Garros, în finală"
Remiză pentru echipa lui Olăroiu în campionatul Chinei Remiză pentru echipa lui Olăroiu în campionatul Chinei

Fabuloasa poveste a lui Mourinho cu Balotelli: "În pauză, 14 minute din 15 am vorbit doar cu el! Minutul 46: cartonaş roşu!" Ar reuşi Petrescu să-l gestioneze mai bine pe Super Mario?

CFR Cluj Publicat pe 5 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19441836/2/mou-bal.jpg


Mario Balotelli ar putea fi marele transfer al CFR-ului în această vară, însă trecutul tumultuos al italianului îi face pe mulţi să se întrebe dacă decizia aducerii sale în Gruia ar fi una buna sau nu.

Balotelli a creat probleme la majoritatea cluburilor unde a evoluat, iar o poveste spusă de Jose Mourinho în urmă cu câţiva ani e elocventă pentru problemele pe care le poate ridica o colaborare cu "SuperMario".

"Aş putea scrie o carte de 200 de pagini din cei doi ani de la Inter cu Mario, dar nu ar fi o dramă, ci comedie!

Îmi amintesc un meci când am jucat la Kazan (n.r. cu Rubin), în Champions League. Aveam toţi atacanţii accidentaţi. Fără Diego Milito, fără Samuel Eto'o. Aveam probleme şi Mario era singurul pe care mă puteam baza.

A luat un galben în minutul 42 sau 43 şi când am ajuns în vestiar, la pauză, am petrecut 14 minute din 15 vorbind doar cu Mario.

I-am spus: Mario, nu pot să te schimb, nu am atacanţi pe bancă, deci nu atinge pe nimeni şi joacă doar când ai mingea. Dacă pierzi mingea, nicio reacţie! Dacă cineva te provoacă, nicio reacţie! Dacă arbitrul greşeşte, nicio reacţie, Mario! Te rog!

Minutul 46: cartonaş roşu", a povestit Mourinho, râzând, în urmă cu câţiva ani, când era antrenorul Realului.

Pentru conformitate, trebuie să precizăm că eliminarea lui Balotelli a venit în minutul 60.

Crezi că Dan Petrescu s-ar înţelege mai bine cu starul italian?

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele