Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Fabuloasa poveste a lui Mourinho cu Balotelli: "În pauză, 14 minute din 15 am vorbit doar cu el! Minutul 46: cartonaş roşu!" Ar reuşi Petrescu să-l gestioneze mai bine pe Super Mario?

CFR Cluj Publicat pe 5 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19441836/2/mou-bal.jpg


Mario Balotelli ar putea fi marele transfer al CFR-ului în această vară, însă trecutul tumultuos al italianului îi face pe mulţi să se întrebe dacă decizia aducerii sale în Gruia ar fi una buna sau nu.

Balotelli a creat probleme la majoritatea cluburilor unde a evoluat, iar o poveste spusă de Jose Mourinho în urmă cu câţiva ani e elocventă pentru problemele pe care le poate ridica o colaborare cu "SuperMario".

"Aş putea scrie o carte de 200 de pagini din cei doi ani de la Inter cu Mario, dar nu ar fi o dramă, ci comedie!

Îmi amintesc un meci când am jucat la Kazan (n.r. cu Rubin), în Champions League. Aveam toţi atacanţii accidentaţi. Fără Diego Milito, fără Samuel Eto'o. Aveam probleme şi Mario era singurul pe care mă puteam baza.

A luat un galben în minutul 42 sau 43 şi când am ajuns în vestiar, la pauză, am petrecut 14 minute din 15 vorbind doar cu Mario.

I-am spus: Mario, nu pot să te schimb, nu am atacanţi pe bancă, deci nu atinge pe nimeni şi joacă doar când ai mingea. Dacă pierzi mingea, nicio reacţie! Dacă cineva te provoacă, nicio reacţie! Dacă arbitrul greşeşte, nicio reacţie, Mario! Te rog!

Minutul 46: cartonaş roşu", a povestit Mourinho, râzând, în urmă cu câţiva ani, când era antrenorul Realului.

Pentru conformitate, trebuie să precizăm că eliminarea lui Balotelli a venit în minutul 60.

Crezi că Dan Petrescu s-ar înţelege mai bine cu starul italian?

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele