Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

FABULOS | Cu cât s-au vândut amprentele în beton ale lui Kobe Bryant la o licitaţie ţinută în Los Angeles

Baschet Publicat pe 22 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/19369139/1/kobe.jpg

Obiecte care i-au aparţinut lui Kobe Bryant au fost vândute la o licitaţie pentru suma totală de 202.590 de dolari (185.000 de euro), de aproape opt ori mai mult decât estimarea, a anunţat casa Julien's Auctions din Los Angeles.

Amprentele lui Bryant într-o placă de beton care a servit ca test înainte de a fi imortalizate în 2011 în curtea Teatrului Chinez din Los Angeles, a adus suma cea mai mare, de peste 75.000 de dolari. Cvintuplul campion NBA a fost primul sportiv care a apărut alături de vedete de film, muzică şi televiziune în acest faimos loc de pe Hollywood Boulevard. Obiectul era estimat între 4.000 şi 6.000 de dolari, iar întreaga colecţie Bryant la 24.400 de dolari.

Ţinuta completă purtată de fostul sportiv în finala NBA din sezonul 1999/2000, cu logo-ul oficial al NBA brodat sub o dungă neagră, ca tribut pentru o altă fostă glorie a echipei LA Lakers Wilt Chamberlain, s-a vândut cu 43.750 de dolari, de patru ori mai mult decât s-a estimat. O pereche de încălţăminte Adidas semnată  de Bryant s-a dat cu 25.600 de dolari, departe de recordul de 560.000 de dolari, stabilit, duminică, la Sotheby's, de o pereche Air Jordan 1, purtată într-un meci de Michael Jordan.

Într-o primă vânzare care a avut loc săptămâna aceasta, unul dintre inelele de campion NBA câştigat împreună cu Lakers, pe care Bryant i l-a oferit-o mamei sale, a fost vândut pentru 193.000 de dolari la Goldin Auctions, în New Jersey. Un card de colecţie cu Bryant în primul său sezon NBA s-a vândut pentru 110.400 de dolari.

Fostul baschetbalist Kobe Bryant, fiica lui de 13 ani, Gianna, şi alte şapte persoane au încetat din viaţă, la 26 ianuarie, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele