Ultima oră
VIDEO Freiburg câştigă la limită cu Gladbach şi pune presiune pe Wolfsburg în lupta pentru locul de Europa League VIDEO Freiburg câştigă la limită cu Gladbach şi pune presiune pe Wolfsburg în lupta pentru locul de Europa League
FRF a anunţat data la care se va disputa finala Cupei României. Când sunt programate semifinalele FRF a anunţat data la care se va disputa finala Cupei României. Când sunt programate semifinalele
Astrele nu i-au vrut în Europa! Motivul pentru care Astra Giurgiu nu a primit licenţa pentru cupele europene Astrele nu i-au vrut în Europa! Motivul pentru care Astra Giurgiu nu a primit licenţa pentru cupele europene
Au bătut-o în cuie: data la care se reia Premier League. Fotbalul englez revine în forţă cu un mare derby Au bătut-o în cuie: data la care se reia Premier League. Fotbalul englez revine în forţă cu un mare derby
Pelici se reîntoarce în Liga 2. Cu cine a semnat Pelici se reîntoarce în Liga 2. Cu cine a semnat
Fotbal All Inclusive revine! Comentezi subiectele zilei cu Radu Banciu, zi de zi, de luni până vineri, de la 17:00, pe LOOK PLUS şi online! Fotbal All Inclusive revine! Comentezi subiectele zilei cu Radu Banciu, zi de zi, de luni până vineri, de la 17:00, pe LOOK PLUS şi online!

FABULOS | Cu cât s-au vândut amprentele în beton ale lui Kobe Bryant la o licitaţie ţinută în Los Angeles

Baschet Publicat pe 22 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/19369139/1/kobe.jpg

Obiecte care i-au aparţinut lui Kobe Bryant au fost vândute la o licitaţie pentru suma totală de 202.590 de dolari (185.000 de euro), de aproape opt ori mai mult decât estimarea, a anunţat casa Julien's Auctions din Los Angeles.

Amprentele lui Bryant într-o placă de beton care a servit ca test înainte de a fi imortalizate în 2011 în curtea Teatrului Chinez din Los Angeles, a adus suma cea mai mare, de peste 75.000 de dolari. Cvintuplul campion NBA a fost primul sportiv care a apărut alături de vedete de film, muzică şi televiziune în acest faimos loc de pe Hollywood Boulevard. Obiectul era estimat între 4.000 şi 6.000 de dolari, iar întreaga colecţie Bryant la 24.400 de dolari.

Ţinuta completă purtată de fostul sportiv în finala NBA din sezonul 1999/2000, cu logo-ul oficial al NBA brodat sub o dungă neagră, ca tribut pentru o altă fostă glorie a echipei LA Lakers Wilt Chamberlain, s-a vândut cu 43.750 de dolari, de patru ori mai mult decât s-a estimat. O pereche de încălţăminte Adidas semnată  de Bryant s-a dat cu 25.600 de dolari, departe de recordul de 560.000 de dolari, stabilit, duminică, la Sotheby's, de o pereche Air Jordan 1, purtată într-un meci de Michael Jordan.

Într-o primă vânzare care a avut loc săptămâna aceasta, unul dintre inelele de campion NBA câştigat împreună cu Lakers, pe care Bryant i l-a oferit-o mamei sale, a fost vândut pentru 193.000 de dolari la Goldin Auctions, în New Jersey. Un card de colecţie cu Bryant în primul său sezon NBA s-a vândut pentru 110.400 de dolari.

Fostul baschetbalist Kobe Bryant, fiica lui de 13 ani, Gianna, şi alte şapte persoane au încetat din viaţă, la 26 ianuarie, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele