Ultima oră
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni

FABULOS! Serena Williams a câştigat doar 100 de milioane de dolari din tenis, dar din afaceri are investiţii evaluate la 33 de miliarde!

Tenis Publicat de Răzvan Cîrceag pe 19 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20473049/1/madrid-opencom-1.jpg

Serena Williams este cel mai probabil cea mai bună jucătoare din istoria tenisului, dar cu toate acestea, averea impresionantă vine din altă sursă.

Serena a obţinut exclusiv din tenis aproape 100 de milioane de dolari. Cu ajutorul banilor obţinuţi de aici şi-a creat propriul său fond, Serena Ventures, şi a investit în 66 de start-up-uri. Adică companii nou-create, în stadiu de dezvoltare. 

Acum, valoarea deţinerilor în aceste companii este evaluată, conform revistei Worth, la 33 de miliarde de dolari! 

„În 2014, am lansat Serena Ventures cu misiunea de a oferi oportunităţi fondatorilor dintr-o serie de industrii. Serena Ventures se concentrează pe companiile aflate în stadiu incipient şi le oferă oportunitatea de a fi auzite. 

Pe măsură ce creştem, sperăm să îndrumăm tinerii fondatori şi să ducem antreprenorii în plină dezvoltare la nivelul următor.

Serena Ventures extinde relaţiile, încurajează colaborarea între companiile din portofoliu şi extinde oportunităţile de parteneriat în reţeaua mea vastă. La fel ca multe dintre companiile în care am investit, tocmai suntem la început şi sperăm să facem o diferenţă”, notează jucătoarea de tenis pe site-ul Serena Ventures. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele