Ultima oră
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off
VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene

Fabulos! Wrexham a promovat din nou

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 13 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21557851/1/profimedia-0864528183.jpg

Wrexham a reuşit, pentru al doilea sezon consecutiv, promovarea.

Cel mai vechi club din Ţara Galilor şi al treilea cel mai longeviv din lume a învins-o pe Forest Green Rovers, sâmbătă, scor 6-0. În urma acestui succes, Wrexham a promovat după aproape 20 de ani înapoi în eşalonul al treilea britanic.

De asemenea, Wrexham a reuşit să promoveze în două sezoane consecutive pentru prima dată în istoria sa. 

Finanţatorii echipei galeze sunt Ryan Reynolds şi RobMcElhenney. Actorii au cumpărat clubul în noiembrie 2020 şi şi-au propus să facă din Wrexham cea mai populară echipă de fotbal britanică de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Vedeta lui Wrexham este Paul Mullin, un atacant de 29 de ani cotat la doar 500.000 de euro. Acesta are, în acest sezon, 23 de goluri în 36 de meciuri, după ce în stagiunea precedentă reuşise să înscrie de 38 de ori în 46 de partide. 

Managerul echipei galeze este Phil Parkinson, un fost jucător cu peste 500 de meciuri jucat pentru Southampton, Bury şi Reading.

Wrexham este şi o veche cunoştinţă a Petrolului Ploieşti. La ultima sa participare în cupele europene, formaţia galeză a fost eliminată de prahoveni, cu scorul de 1-0 la general, în sezonul 1995/1996 al Cupei Cuoelor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri