Ultima oră
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”

”Familia Lucescu nu vrea să se implice doar cu 1.948 de euro”. Câţi bani vor să ofere Mircea şi Răzvan pentru Dinamo

Superliga Publicat pe 3 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19380553/1/mircea-razvan-lucescu.jpg

Robert Thomas, un reprezentant al proiectului ”Doar Dinamo Bucureşti”, spune că Mircea şi Răzvan Lucescu vor să se implice la Dinamo mai mult decât prin achitarea unei anumite sume de bani pe an. Fostul antrenor al lui Şahtior ar fi mers atât de departe, încât a vrut să stea de vorbă cu oamenii care au decis să înceapă acest proiect, pentru a vedea traiectoria după care se ghidează şi care sunt planurile de viitor.

În acelaşi timp, a luat legătura cu Răzvan, care a fost de acord să se implice în proiect. Cei doi nu vor să ajute doar cu cele câteva mii de euro, ci sunt dispuşi să facă ceva mai mult, dar nu există detalii cu privire la ce înceasmnă ”mai mult”. Dacă vor oferi mai mulţi bani, să mărească respectiva cotizaţie la 20.000 de euro, sau dacă vor să se implice şi în structurile de conducere ale clubului.

Mircea Lucescu este deja implicat la Dinamo, din moment ce a făcut acest pas. I-a adunat la masă pe oamenii care reprezită acest proiect, a vrut să vadă despre ce este vorba. A întors pe toate părţile fiecare parte a proiectului. Apoi, a cerut un timp de gândire. Ei au luat la studiu tot ce înseamnă proiectul şi tot ce-şi propune el în viitor. S-a consultat cu Răzvan Lucescu şi au spus: ‘Ne implicăm!’.

Există varianta de a fi membru DDB Elite, unde cotizaţia este de 1.948 de euro, dar amândoi au spus că este puţin. Familia Lucescu nu vrea să se implice doar cu 1.948 de euro. Se implică cu numele, cu experienţa şi vă dezvălui un secret. Ne-au spus: ‘Băieţi,  faceţi o categorie de membri ai programului DDB care să doneze de 10 ori ceea ce înseamnă DDB Elite. Noi suntem primii care ne vom înscrie în acea categorie’“, a declarat Robert Thomas la Gsp Live.

În ultimele luni, pentru preluarea pachetului majoritar de la Ionuţ  Negoiţă, tot mai multe entităţi au încercat să facă tranzacţia. Au intrat în negocieri cu el, dar din diferite motive actele nu s-au semnat. Există posibilitatea să se fi speriat de datoriile uriaşe pe care le are Dinamo, de aproximativ 3 milioane de euro.

Şi fanii au încercat să preia clubul. Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo a intrat în tratative cu Negoiţă, în timp de Asociaţia Doar Dinamo Bucureşti şi-a manifestat intenţia. De altfel, aceasta din urmă deţine 10.06% din club.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele