Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

Fani de titlu pentru Dinamo! Au vândut toate biletele virtuale pentru meciul cu Sepsi

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 13 feb 2021
mail-share icon Email

Suporterii din Programul DDB şi-au dovedit încă o dată ataşamentul necondiţionat faţă de 'roş-albi' şi au cumpărat aproape 55.000 de bilete virtuale pentru meciul Dinamo – Sepsi Sfântu Gheorghe, din etapa cu numărul 23 a Ligii 1. În plus, fanii dinamovişti din străinătate au virat o sumă importantă.

  • Meciul Dinamo – Sepsi este programat astăzi, de la ora 21:00, în direct pe Look Sport+.

Suporterii vor să susţină echipa în condiţiile în care Pablo Cortacero n-a făcut infuzia de capital promisă. Aseară, Peluza ‘Cătălin Hîldan’ a anunţat că instalaţia de încălzire de la stadionul Dinamo a fost pornită, iar costurile vor fi acoperite de către fani.

Peste 200 de suporteri dinamovişti din Portugalia, Italia, SUA, Germania, Spania, Belgia, Irlanda, Danemarca, Norvegia, Franţa, Austria, Olanda, Canada, Australia, Elveţia, Cipru şi Marea Britanie au trimis aseară în programul DDB aproape 20.000 de euro.

Fanii dinamovişti din Marea Britanie sunt foarte implicaţi. La meciul cu Chindia, primul sold out pe Arena Naţională, fanii din DDB UK au cumpărat peste 15.000 de bilete.

“ÎN 52 DE ORE, Câinii au mai vândut un stadion! 180.000 de bilete vândute de la începutul anului”, este mesajul postat de PCH înaintea meciului Dinamo – Sepsi.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19974954/3/sold-out-dinamo.jpg

Dinamo ocupă locul 12 în Liga 1, cu două eşecuri consecutive. Sepsi se află pe poziţia a patra, fără înfrângere în ultimele patru meciuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele