Ultima oră
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei

Fanii au cumpărat 100.000 de bilete şi au ajutat clubul! Devotametul suporterilor poate scăpa echipa de la faliment

Fotbal Internațional Publicat pe 8 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19329126/1/leipzig.jpg

Lokomotive Leipzig, echipă din eşalonul al patrulea din Germania, a primit sprijin financiar din partea suporterilor. Concret, clubul a vândut peste 100.000 bilete virtuale, la preţul de un euro. Conducerea nu se aştepta la un succes atât de mare.

Banii vor fi folosiţi pentru sprijinirea angajaţilor pe perioada pandemiei de COVID-19. Criza a lovit toate cluburile de fotbal, în special pe cele mici, care aveau oricum probleme financiare. ”Vom porni un stream în direct pentru ca fanii noştri să ne urmărească. Comentatorii de la radio vor fi pe stadion pentru a ţine lumea informată. Banii vor fi investiţi pentru club ca să supravieţuiască. Sunt peste 300 de oameni care trebuie plătiţi”, a declarat un oficial al clubului pentru BBC.

Bundesliga, şanse mari să se reia la finalul lunii

Oficialii campionatului Bundesliga fac planuri cu privire la reluarea etapelor rămase de disputat din acest sezon. Din câte se pare, o variantă luată în calcul este aceea a meciurilor disputate cu un număr redus de suporteri. Concret, potrivit cotidianului Bild, la partide ar urma să asiste 239 de oameni.

  • Bundesliga se vede pe canalele LOOK

Reluarea campionatului Bundesliga a fost amânată din nou de Liga Profesionistă din Germania. Noul termen la care, teoretic, va începe competiţia este 30 aprilie. De altfel, s-a dat şi o dată la care echipele şi-ar putea relua antrenamentele, pe 5 aprilie.

Iniţial, competiţia fusese suspendată până la 2 aprilie. Decizia a fost luată de Liga Profesionistă Germană, după o videoconferinţă la care au participat membrii Consiliul director al DFL. Oficialii germani speră, acum, ca întrecerea să se termine până la 30 iunie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri