Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Fanii Craiovei şi-au pierdut răbdarea! Mesajul clubului şi reacţiile suporterilor. "Strângem rândurile" / "Noi strângem rânduri şi alţii puncte"

CS Universitatea Craiova Publicat de Andrei Ionascu pe 28 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20022711/1/rps4169.jpg

Universitatea Craiova a suferit primul eşec în deplasare în acest sezon al Ligii 1, 0-1 cu Chindia Târgovişte, în etapa a 25-a, în direct pe Look Sport+. FCSB şi CFR Cluj s-ar putea distanţa în fruntea clasamentului, iar fanii au răbufnit la adresa echipei din Bănie. Clubul a transmis că obiectivul imediat este calificarea în semifinalele Cupei României, dar suporterii cer câştigarea campionatului.

Universitatea Craiova nu mai pierduse în Liga 1 din 18 decembrie 2020. Este primul eşec pentru antrenorul grec Marinos Ouzounidis.

‘Alb-albaştrii’ ocupă locul 3 în clasament, la 4 puncte de FCSB şi CFR Cluj, care urmează să joace în această rundă.

Chindia şi Craiova se vor întâlni din nou, în sferturile de finală ale Cupei României, marţi, 2 martie, de la ora 20:30, în direct pe Look Sport+, la Buzău.

“Strângem rândurile şi luptăm pentru calificarea în semifinalele Cupei României”, este mesajul transmis de clubul din Bănie, pe pagina de Facebook.

Iată câteva dintre reacţiile fanilor:

“Noi strângem rânduri şi alţii puncte. La finalul campionatului gândim că la anul vom fi campioni”

“Avem pretenţii la titlu şi noi suntem echipă de locul 10, hai să fim serioşi”

“La Craiova nu se vrea campionatul, se vrea să se vândă jucători, să ia bani mulţi şi atât”

“Când se vor deschide stadioanele aveţi pretenţii sa vina spectatorii sa va susţină, atunci sa va întrebaţi dacă meritaţi”

“Ce facem când strâng adversarii rândurile, că am înteles că nu avem capacitatea să îi desfacem?”

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri