Ultima oră
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni

Fanii din DDB au anunţat că au strâns o sumă uriaşă din bilete virtuale şi anunţă planul de salvare al echipei. ”Vor cădea în groapă toţi cei care încearcă să ne îngroape”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 16 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19895916/1/dinamo-4.jpg

Dinamo Bucureşti primeşte vizita Chindiei Târgovişte, de la ora 20:00, în etapa a 17-a din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport+. Deşi se confruntă cu probleme financiare grave, 'câinii roşii' pot urca pe loc de play-off în cazul unei victorii. Antrenorul lui Dinamo, Ionel Gane, a subliniat că este încurajat de atitudinea jucătorilor săi, care au uitat de restanţele salariale.

Dinamo este la două puncte de zona play-off-ului. Chindia este pe locul 7, iar Dinamo pe 8. Chindia are cinci meciuri consecutive fără înfrângere în Liga 1.

În primul meci oficial din 2021, Dinamo a învins-o pe Hermannstadt, scor 2-0, iar Chindia a remizat cu Poli Iaşi, scor 1-1.

Cu puţin înainte de startul aprtidei, cei din DDB au anunţat că au strâns 55.000 de euro în doar o săptămână din vânzarea biletelor virtuale şi îi îndeamnă pe cei care iubesc echipa să facă la fel în continuare, pentru ca suporterii să poată prelua controlul.

„AVEM DOVADA CĂ PUTEM ŢINE ECHIPA!

55.000€ într-o săptămână numai din bilete! CA LA NOI LA NIMENI!

Suntem ALTFEL, din altă plămădeală. Dinamo are cei mai frumoşi suporteri! Oameni care înţeleg ce înseamnă solidaritatea într-un moment greu.

Criza prin care trecem, în loc să ne doboare, ne face mult mai puternici.

DE-ACUM NIMIC NU NE MAI POATE OPRI!

Dăm drumul la DDBeer şi la Hot-REDdog, ca să ne pregătim de meci cum se cuvine! Tot pe bilete.ro
Iar la 18:30, toţi bucureştenii sunt aşteptaţi la o plimbare pe Barbu Văcărescu!

Este foarte important să ne păstrăm obiceiul din săptămâna aceasta şi să luăm bilete la fiecare meci. Este foarte bine că a crescut numărul de cumpărători unici.

În acelaşi timp, înscrierile în www.programddb.ro au un ritm accelerat, cu peste 100 de noi socios pe zi. Fiecare 1000 de înscrieri înseamnă alţi 50.000€, la care se adaugă încă pe-atât din reînnoirile cardurilor de anul trecut.

TĂVĂLUGUL ÎNCEPE SĂ NIVELEZE TOT şi nu se va opri până nu va da jos Velodromul, pentru a face loc Noului Stadion Dinamo.

Să vedeţi atunci SOLD OUT-uri pe noul stadion! Să vedeţi meciuri cu public la care va fi nevoie să prezinţi cardul de socios ca să poţi prinde un bilet. Aşa este la marile cluburi.

TĂVĂLUGUL nu se va opri până nu-i va nivela şi pe infractorii care încearcă să jefuiască şi să distrugă clubul.

Vor cădea în groapă toţi cei care încearcă să ne îngroape. Şi tăvălugul va trece peste…”, a scris Peluza Cătălin Hîldan, pe pagina lor de Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele