Ultima oră
Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”

Fanii din DDB au ironizat eşecurile suferite de FCSB şi Craiova în Conference League. "Câinii au sărbătorit Minunea de la Erevan"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 30 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20326918/2/fcsb-erevan.jpg

FCSB şi Universitatea Craiova au ratat în mod neaşteptat calificarea în turul 3 preliminar din Conference League, fiind eliminate de echipe modeste din Kazahstan şi Albania. Fanii dinamovişti din DDB nu au ratat ocazia să-şi ironizeze rivalii.

FCSB a fost eliminată de către echipa kazahă Şahtior Karagandy. La Erevan, după 120 de minute, scorul a fost 2-1 pentru Karagandy, în condiţiile în care FCSB a câştigat cu 1-0 în tur. La loviturile de departajare, Moruţan a ratat pentru ‘roş-albaştri’, în timp ce kazahii au transformat toate cele cinci penalty-uri.

Universitatea Craiova a fost eliminată de echipa albaneză Laci, în direct pe Look Sport+. Manşa secundă disputată la Craiova s-a încheiat 0-0, iar Laci s-a calificat în runda următoare graţie victoriei din tur, scor 1-0.

"În 2013, înaintea unui meci cu Celtic Glasgow, clubul Shakthar Karagany a sacrificat o oaie, aceasta fiind o veche tradiţie în Kazahstan. UEFA a reacţionat foarte dur şi a ameninţat că vor sancţiona clubul dacă vor mai fi sacrificate oi. Au comis-o din nou şi suntem curioşi ce va spune UEFA. Noi avem un alt ritual. Nu cu oi, ci cu lei. Înainte de fiecare meci, sacrificăm 10-20 de lei şi cumpărăm bilete pentru a susţine Dinamo.

«Câinii» au luat cu asalt platforma www.bilete.ro pentru a sărbători «Minunea de la Erevan» şi în două ore s-au dat aproape 3.000 de bilete. Haideţi să continuăm sărbătoarea! Regula este aceasta: punem nişte bilete la comentarii şi adăugăm un mesaj pentru MM sau pentru eroul de la Erevan, marea vedetă a fotbalului european, Tattybayev. Nu că ne bucurăm de răul altora, dar prea ne doreau dispariţia", a fost mesajul DDB.

Fostul dinamovist Dan Nistor a fost de asemenea ţinta fanilor din DDB: “«Mă duc la Craiova să joc în cupele europene». Păi să joci, dar nu să te elimine o echipă dintr-o comună din Albania, mai mică decât Ciorogârla! Vedeţi pozele cu localitatea Laci. Câteva case cu wc în curte, câteva blocuri de nefamilişti şi două treceri pentru pietoni. Dacă joci un meci acolo, nu poţi să pretinzi că ai văzut Europa. Haideţi pe www.bilete.ro, că luni jucăm cu Comuna Clinceni! Alţii cu wc în curte”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele