Ultima oră
Lăcrămioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de la Belgrd, în cadrul categoriei 54 de kilograme Lăcrămioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de la Belgrd, în cadrul categoriei 54 de kilograme
WADA a numit un procuror independent în cazul celor 23 de înotători chinezi depistaţi pozitiv în 2021 WADA a numit un procuror independent în cazul celor 23 de înotători chinezi depistaţi pozitiv în 2021
Fostul tenisman Boris Becker a scăpat de falimentul personal Fostul tenisman Boris Becker a scăpat de falimentul personal
Tibor Selymes a fost demis şi a răbufnit la adresa preşedintelui. ”El se tot chinuie săracul” Tibor Selymes a fost demis şi a răbufnit la adresa preşedintelui. ”El se tot chinuie săracul”
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 2-0. Sibienii sunt lideri în play-out VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 2-0. Sibienii sunt lideri în play-out
”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA ”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA

Fanii dinamovişti sunt fericiţi că a retrogradat Astra. "O nouă zi a dreptăţii. A căzut unul dintre sateliţi. Îi mulţumim lui NeaGoe"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 19 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20210931/1/rps7695.jpg

Astra Giurgiu a retrogradat în Liga 2, după eşecul din deplasare cu FC Viitorul, scor 0-1, în ultima etapă din play-out-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport+. Fanii dinamovişti sunt bucuroşi că a retrogradat Astra, echipa care i-a eliminat la loviturile de departajare în semifinalele Cupei României, şi l-au ‘înţepat’ pe fostul antrenor al giurgiuvenilor, Eugen Neagoe.

Astra a jucat neîntrerupt în Liga 1 din 2009 încoace, a câştigat titlul în 2016 şi a încheiat pe locul 2 în 2014.

Totuşi, Astra are şansa să joace în Europa Conference League, dacă va câştiga finala Cupei României, cu Universitatea Craiova, pe 22 mai, la Ploieşti, în direct pe Look Sport+.

"O NOUĂ ZI A DREPTĂŢII

E adevărat că ne doream mai mult. E adevărat că puteam mai mult, Dar să nu-l mâniem pe Cel de sus, care a rezolvat câteva nedreptăţi zilele astea!

Să nu uităm să ne bucurăm, Câinilor! Să nu uităm că în urmă cu 3 săptămâni eram în infern şi multă lume ne cânta prohodul.

Am fost la distanţă de o victorie sau de o înfrângere faţă de barajul de sus sau de cel de jos.

Să nu uităm declaraţiile lui NeaGoe, antrenorul Astrei, care îşi permitea să cedeze puncte contracandidatelor noastre şi să ne răsucească cuţitul în rană cu declaraţii de genul: ”Nu e nicio tragedie dacă retrogradează Dinamo. Au retrogradat şi echipe mai mari. Nu moare nimeni!”

Îi mulţumim lui NeaGoe, pentru că nu a rămas aici să ne îngroape pe noi şi s-a dus să-i îngroape pe alţii! Rămâne cunoscut în fotbal doar pentru că e rudă cu un antrenor.

A căzut unul dintre sateliţi, una din echipele care dădeau puncte la schimb cu iaurt şi cu banii negrii primiţi ”împrumut”.

Unii care declarau anul trecut că Dinamo trebuie să piardă cu 3-0 meciurile pe care nu le poate juca din cauza unui caz de covid inexistent. ”Ce? Trebuie să oprim fotbalul pentru Dinamo?", este mesajul PCH, postat pe Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele