Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Fanii dinamovişti sunt plini de speranţă după victoria de la Iaşi. "Nu aveau cum să rămână fără răsplătire atâtea eforturi ale suporterilor"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 5 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20161951/1/bucurie-dinamo.jpg

Dinamo este singura echipă din Liga 1 care are trei victorii consecutive. După succesul de la Iaşi, scor 2-1, 'roş-albii' au ieşit din zona retrogradării. Fanii din Peluza ‘Cătălin Hîldan’ au transmis un mesaj public de mulţumire pentru eforturile jucătorilor.

Dinamo a deschis scorul la Iaşi în minutul 21, după acţiunea superbă a lui Deian Sorescu. Rezultatul la pauză a fost egal, după reuşita lui Dzenan Zajmovic din minutul 42, în urma unui corner.

Jonathan Morsay, introdus pe teren în debutul reprizei secunde, a înscris în minutul 54, după ce a scăpat singur cu portarul Brânză.

"DINAMO SE RIDICĂ PRIN SUPORTERI! 24.000 de bilete vândute! Ne apropiem de jumătate de Arenă.

Săptămâna Mare, Paştele, Săptămâna Luminată... 9 puncte adunate.  Şi încă nu s-a încheiat această săptămână în care suntem ocrotiţi.

Nu aveau cum să rămână fără răsplătire atâtea eforturi ale suporterilor!

Sperăm şi ne rugăm pentru încă 3 puncte sâmbătă şi putem fi mai liniştiţi. Vom putea aborda returul din Cupă cu multă încredere.

Sunt puncte adunate cu trudă şi cu lacrimi de emoţie şi durere, care s-au transformat în lacrimi de bucurie.

Pentru tot ce facem avem nevoie de bani. Pentru salarii, pentru prime, pentru cheltuielile curente. Şi fiecare leu, fiecare bilet cumpărat contează enorm de mult", este mesajul PCH, postat pe Facebook.

Pentru Dinamo urmează meciul de pe teren propriu cu FC Hermannstadt, pe 8 mai, de la ora 21:15, în direct pe Look Sport+.

Clasamentul Ligii 1, play-out

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20161951/2/clasament-dinamo.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele