Ultima oră
VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Nemţii dau lovitura! Moting marchează după ce parizienii lovesc de trei ori bara, prin Neymar şi Mbappe VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Nemţii dau lovitura! Moting marchează după ce parizienii lovesc de trei ori bara, prin Neymar şi Mbappe
VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Ocazie imensă irosită de Corona! Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Ocazie imensă irosită de Corona! Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor
Dusan Uhrin Jr revine la Dinamo! Florin Prunea aplaudă decizia fanilor. "Este singura soluţie viabilă în momentul de faţă" Dusan Uhrin Jr revine la Dinamo! Florin Prunea aplaudă decizia fanilor. "Este singura soluţie viabilă în momentul de faţă"
VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor" VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor"
VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat" VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat"
EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea" EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea"

Fanii lui Dinamo ar fi cerut scoaterea unui titular din echipă. Reacţie fermă a lui Jerry Gane

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 28 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20022152/1/gri.jpg

Ricardo Grigore (21 de ani) a început sezonul ca titular incontestabil, dar în ultimele partide a pierdut echipa şi a apărut informaţia conform căreia, fanii din DDB au cerut scoaterea fundaşului.

Jerry Gane a dezminţit totul şi a declarat că fotbalistul s-a accidentat, suferind o entorză la gleznă, ce l-a făcut indisponibil trei săptămâni, iar ulterior a avut nevoie de mai mult timp pentru a se reacomoda.

”Problema este că Grigore a stat accidentat la începutul pregătirii, cu entorsă de gleznă, a lipsit trei săptămâni, acum a revenit la antrenamente de vreo trei săptămâni, s-a antrenat bine, a fost titular cu Sepsi, dar apoi am apelat la cuplul Ehmann - Puljic. Şi mai nou Bejan cu Elhmann.

Lipsa lui din teren nu are nicio legătură cu problemele financiare. Eu le-am promis jucătorilor că voi lua decizii legate de titularizare doar după ce văd la antrenamente. Îi voi da şi lui o şansă de a reveni”, a spus Gane, la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele