Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale

Fanii lui Dinamo au trasat obiectivele echipei: "Cupa României şi rămânerea în Liga 1. Meciul cu CFR a dezvăluit două mari câştiguri"

Cupa României Publicat de Andrei Ionascu pe 7 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/20104333/1/ddb-fani.jpg

Dinamo a rămas pe antepenultimul loc în Liga 1, după eşecul la limită cu CFR Cluj, scor 0-1. Înaintea ultimei etape din sezonul regulat, fanii din Programul DDB au anunţat obiectivele echipei: câştigarea Cupei României şi ocuparea unui loc sigur în play-out.

Dinamo a ajuns în semifinalele Cupei României şi va înfrunta Astra Giurgiu, în sistem tur-retur (13-15 aprilie, 11-13 mai). Cealaltă semifinală este Craiova – Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Fanii dinamovişti sunt mulţumiţi de ultimele transferuri: portarul Gudmund Kongshavn şi fundaşul Raul Albentosa.

"Urmează bătălii grele pentru Dinamo! ÎNCOTRO O LUĂM, CÂINILOR? Dinamo are două obiective în acest moment: Cupa României şi rămânerea în Liga 1, pe un loc cât mai sus în clasament.

Imediat după licenţă, o victorie uriaşă, am anunţat următorii paşi pentru DDB. Rezolvarea problemelor de ordin sportiv şi promisiunea făcută nouă înşine, aceea de a ne asigura că Dinamo poate funcţiona zilnic.

PROBLEMA DE ORDIN SPORTIV

Se depun eforturi uriaşe pentru ca jocul echipei să se schimbe în bine. Meciul cu CFR a demonstrat că eforturile nu sunt în zadar. Băieţii au intrat pe teren cu atitudinea corectă, echipa a arătat disciplină şi numai arbitrajul potrivinic ne-a impiedicat să venim cu cel puţin 1 punct de la Cluj. E un fapt! S-au pronunţat în acest sens inclusiv specialişti în domeniu, cum sunt Ion Crăciunescu şi Adrian Porumboiu!

Meciul cu CFR a dezvăluit şi două mari câştiguri pentru Dinamo: Gudmund Kongshavn şi Raul Albentosa.

ÎNCĂ UN JUCĂTOR LA DINAMO

Mai mult decât atât, Dinamo a semnat şi cu JOSEPH AKPALA, jucător trecut pe la Charleroi, FC Brugge şi Werder Bremen, în speranţa că vom întări şi atacul!

Soluţiile pe care le avem la dispoziţie sunt extrem de puţine, pentru că, dincolo de situaţia mai delicată a clubului, toate campionatele sunt în plină desfăşurare. Ideea este că FACEM TOT CE ESTE OMENEŞTE POSIBIL pentru ca Dinamo să fie pregătită pentru bătăliile din Cupă şi play out. Însă nu putem reuşi decât ÎMPREUNĂ!

CÂINILOR, SUNTEM LA RĂSCRUCE DE DRUMURI! Am reuşit împreună să obţinem licenţa. DDB a mai achitat încă o rată la ANAF. Echipa a efectuat deplasarea la Cluj cu avionul. Organizarea meciului cu Clinceni e rezolvată şi ea. Săptămâna viitoare trebuie să achităm şi salariile jucătorilor!", este mesajul postat de PCH pe Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele