Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

Fanii lui Dinamo iau poziţie! Apel al PCH către ultraşi şi către CS Dinamo în plină pandemie de COVID-19

Dinamo Publicat pe 14 mar 2020
mail-share icon Email

Peluza Cătălin Hîldan a lansat un apel, vineri, către suporteri şi pentru Clubul Sportiv Dinamo, în contextul pandemiei de coronavirus.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19302501/1/pch.jpg


Fanii cer ca suporterii să facă voluntariat şi să doneze sânge. De asemenea, ei fac un apel ca Clubul Sportiv Dinamo să pună la dispoziţia autorităţilor toate spaţiile din Parcul Sportiv Dinamo, pentru a se amenaja saţii de triaj şi sa se monta corturi dacă va fi necesar.

Mesajul complet al PCH este următorul:

“În momentul ăsta mai avem ceva de făcut! Câinilor, ţara noastră şi lumea întreagă se confruntă cu o situaţie de criză fără precedent, din cauza răspândirii virusului Covid-19, din cauza panicii şi din cauza încetinirii unor activităţi economice. Autorităţile şi cadrele medicale fac faţă cu greu acestei stări de lucruri cu care nu s-au mai confruntat niciodată. ESTE NEVOIE DE FIECARE DINTRE NOI!

APEL CĂTRE SUPORTERI:

1. VĂ RUGĂM SĂ VĂ OFERIŢI VOLUNTARI, fiecare în localitatea în care se află!
Acest lucru trebuie făcut în colaborare cu autorităţile, acolo unde va fi solicitat ajutorul.
Orice acţiune de voluntariat trebuie făcută respectând toate normele de igienă şi de prevenţie.
Trebuie oferit ajutorul celor care au nevoie, dar în acelaşi timp trebuie să vă protejaţi pe voi şi familiile voastre.

2. În unele ţări lovite de pandemia Coronavirus a fost nevoie de donatori de sânge. Să fim primii care să ne oferim, dacă vor fi cerinţe în acest sens.

3. Vă rugăm să respectaţi regulile şi recomandările autorităţilor, inclusiv cele prin care vi se cere să rămâneţi la domiciliu.

4. Panica poate face mai mult rău decât un virus. Să fim primii care să-i îndemne pe cei din jur la calm şi la spirit civic.

5. Programul DDB continuă în ritmul său normal pe platforma www.programddb.ro, dar poate apărea o încetinire în livrarea cardurilor. Vă rugăm să aveţi răbdare.

APEL CĂTRE CLUBUL SPORTIV DINAMO:

Ţinând cont de poziţia bazei noastre sportive, în apropiere de Spitalul de Urgenţă Floreasca,
VĂ RUGĂM SĂ PUNEŢI LA DISPOZIŢIA AUTORITĂŢILOR toate spaţiile din Parcul Sportiv Dinamo, unde pot fi montate corturi şi unde pot fi amenajate spaţii de triaj.

În Italia, ţara europeană cea mai afectată de coronavirus, spitalele nu fac faţă numărului mare de pacienţi. S-au montat corturi în curţile şi în parcările spitalelor (aşa cum apare în imaginile care însoţesc postarea)
Spitalul Floreasca nu dispune de astfel de spaţii. Credem că Stadionul Dinamo, Sala Polivalentă şi alte zone ale Parcului Sportiv pot fi folosite pentru acest scop.

Suporterii din Bucureşti şi membrii Peluzei Cătălin Hîldan vor fi gata să ajute ca voluntari pentru amenajările necesare şi pentru alte acţiuni care vor urma.

APEL CĂTRE SUPORTERII CELORLALTE ECHIPE:

Trăim un moment în care competiţiile sportive s-au oprit. În multe ocazii am dat dovadă că în faţa necazurilor care se abat peste ţară, rivalităţile dintre noi sunt lăsate deoparte pentru a face loc SOLIDARITĂŢII.

Haideţi să arătăm cu toţii că în situaţii grave de criză, în caz de calamitate, de război sau de epidemie, ROMÂNIA SE POATE BAZA PE NOI şi că oamenii din peluze pot fi cei din linia întâi!”

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele